Autorica modnog bloga Lovidovi Ana Marić i suradnica portala moja.ba objavila je novi post koji otkriva tajnu njenog blistavog osmjeha.

ana osmijeh

Blog prenosimo u cjelosti

S obzirom da u zadnje vrijeme dobijam dosta pitanja o izbjeljivanju zuba, odlucila sam napraviti post na tu temu. Ja sam osoba koja je ovisna o bijelim i zdravim zubima, tako evo neki od mojih savjeta 🙂

Bilo je tu svega od pokusaja izbljeljivanja sodom i limunom, bananinom korom, jagodama itd. Iskreno nakon toga nisam vidjela nikakve rezultate. Onda je dosla faza o razmisljanju na lasersko izbjeljivanje kod moga zubara,ali puno sam negativnog citala o tome pa sam i od toga odustala. Na red dolaze trakice za zube. Prvo sam probala Crest trakice za koje kazu da su top. Meni su bile sasvim uredu i vidjela sam rezultate nakon tretmana od 14 trakica,ali problem je bio sto su me desni boljele tako da sam i to otpisala. Eh, onda dolazi otkrice X white 😀 Imaju isti ucinak kao i Crest s obzirom da sam kod X white vidjela rezultate nakon 5 aplikacija i desni me ne bole nikako. Jednostavno se nanose i ne klize sa zuba. Tretman se moze raditi dva puta dnevno, ja radim jedanput jer mislim da je sasvim dovoljno,s tim da trakice drzite 20 minuta. Koliko puta godisnje radim tretmane? Dva puta godisnje. Jednom u prosincu i jednom u lipnju tretman od 14 trakica(14 za gornje i 14 za donje zube) tako da vam jedan paketic moze biti za 2 tretmana.

X white mozete naruciti online na njihovoj web stranici:

xwhite.hr i cijena iznosi 420kn

Nadam se da sam koliko toliko uspjela odgovoriti na sve upite,ako imate jos nekih nejasnoca slobodno me kontaktirajte na FB Lovidovi ili na mail: anamaric287@gmail.com

 

Puno poljubaca

p.s. Keep smiling

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.