Predstavnici kompanije Podravka BiH i medvjedić Lino jučer su posjetili službu za pedijatriju RMC “Dr. Safet Mujić” i odjel pedijatrije SKB-a Mostar te svojim tradicionalnim predblagdanskim posjetama i poklonima obradovali mališane koji borave na pedijatrijskim odjelima.

”Kao i prethodnih godina, veliko nam je zadovoljstvo pružiti mali znak podrške i pažnje mališanima, našim velikim herojima te ugodno provesti vrijeme u druženju s njima i uljepšati im svakodnevnicu. Želja nam je da svi mališani brzo ozdrave kako bi mogli uživati u trenucima sreće sa svojim obiteljima i prijateljima. Mi nastavljamo svoje posjete sa kolegama iz kompanije i Lino medvjedićem i u drugim gradovima i sretni smo što mališani uživaju u ovakvim druženjima”, istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Svojim svakodnevnim radom, pored brige o njihovom zdravlju pedijatrijski odjeli nastoje djeci ublažiti strah od boravka u bolnici i učiniti ga što ljepšim, ali i roditeljima pružiti sigurnost i oslonac. Ovakve posjete im pomažu da obogate zabavni sadržaj za djecu.

Predstavnici kompanije Podravka poslije jučerašnjih posjeta mališanima pedijatrijskih odjela danas će u 16:00 sati posjetiti i družiti se sa korisnicima Udruge za Down sindrom Mostar.

Pored posjeta pedijatrijskim odjelima u Mostaru, kompanija Podravka i medvjedić Lino posjetili su Pedijatrijske odjele u Sarajevu, Istočnom Sarajevu, Bijeljini, Zenici te Bihaću i Tuzli, te će i u budućnosti nastojati pomagati da boravak djece u bolnicama bude što ugodniji, priopćeno je.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.