Pjevačica Lidija Bačić, nakon hita ”Viski”, nedavno je izdala još jedan singl ”Nasmij se sestro”. Lidija, koja aktivno radi na novom albumu, a čiji izlazak je planiran za kraj godine, zadovoljna je dosadašnjim reakcijama na novi singl.

”Da, jako sam zadovoljna, vidim da se curama jako sviđa, pa kud i ne bi kad je pjesma k’o stvorena za nas žene, tema: muškarci”, rekla je Lidija za Bljesak.info.

Atraktivna pjevačica kaže kako su njezine pjesme na počeku karijere bile ozbiljne, dok su sada više neozbiljne. Lidija nam je kazala kako svaka njezina pjesma na neki način ima poveznicu s njom bilo da se radi o sporijoj ili veseloj pjesmu.

Iako je rekla kako se u svakoj svojoj pjesmi može pronaći, Lidija ipak priznaje kako pisanje pjesama prepušta profesionalcima.

”Probala jesam, ali sam na kraju ipak taj dio odlučila prepustiti ljudima koji se cijeli svoj život bave pisanjem i u tome su profesionalci. Naravno da sam tu za razne ideje ili promjene u samom tekstu, glazbi, al onaj većinski dio prepuštam njima”, rekla nam je Lidija.

Lidija je rekla kako ne dolazi često u Hercegovinu jer nema vremena zbog nastupa i snimanja, ali kako se nada da će uskoro biti prilike.

”U zadnje vrijeme me baš vaši Hercegovci zovu, ali sam dosta zauzeta s terminima sad preko ljeta. Možda na jesen nešto uspijemo dogovoriti, bilo bi lijepo”, rekla je pjevačica.

Atraktivna pjevačica je nekoliko puta nastupila u Mostaru, te osvajala nagrade. Smatra kako su joj nagrade osvojene u Mostaru bile dobar vjetar u leđa.

”Da, nekoliko puta sam pjevala tamo i bila nagrađena, utisak na mene je ostao jako pozitivan. Naravno da ti puno znači kad u drugoj državi dobiješ nagradu i to još u razdoblju kad nitko nije ni znao za mene. Bila sam debitant, novo, nepoznato ime, i mislim da su sve moje nagrade, a imam ih 20-ak, bile jedan dobar vjetar u leđa”, rekla nam je ova Dalmatinka.

Na pitanje može li usporediti Hercegovce i Dalmatince Lidija je odgovorila: ”Kojeg god sam Hercegovca upoznala, svi su bili veseli, dragi, opušteni, pravi domaći ljudi, ali i temperamentni bome, kao i moji Dalmatinci. I jedni i drugi, čini mi se, brzo planu. Jedina je razlika što mi imamo to more pa čim izađemo na sunce, vuče nas plaža, kava, izležavanje, pa se malo ”ulinimo”.

Lijepa Lidija je rekla kako je njezin najjači adut njezin glas, ali i kako joj gode komplimenti na račun izgleda. Smatra kako je za dobar i zdrav izgled važna umjerenost u svemu.

”Malo pažnje posvećujem izgledu tijela, trebala bih više, sva sreća, dobra genetika me služi. Imam i ja svojih dana kad se gušim u finoj i kaloričnoj hrani, kolačima itd., a onda pak ima dana kad pazim što jedem, kad sam umjerena i izbjegavam masnu hranu. Mislim da je ključ dobrog i zdravog izgleda – umjerenost u svemu”, kazala je Lidija.

Lidija svoje odjevne kombinacije ne smatra provokativnim , te objašnjava kako pozornica traži provokativnije oblačenje, naglašeniju šminku, ali kako je privatno drugačija, te kako je uglavnom u trapericama i nekoj jednostavnoj majici, a često i u tenisicama.

O razodijevanju u spotovima, također nema dobro mišljenje. ”Ne volim kakav primjer se daje mladim curama takvim odijevanjem, odnosno, razodijevanjem. Kad žena dobro izgleda, ona može biti zakopčana do grla i opet će biti seksi,mislim da nema potrebe za pretjeranom golotinjom”, kaže Lidija za Bljesak.info.

Pjevačica je rekla kako je imala nekoliko ponuda za brak, ali kako niti jednu nije shvatila ozbiljno. ”Bit će jednom i zaozbiljno, al kad dođe onaj pravi”, rekla je Lidija koju smo upitali da nam otkrije što mora imati onaj ”pravi” muškarac.

”Mora paziti na mene, tretirati me lijepo. Ne volim grubijane, već fine i pristojne momke kojima je obitelj svetinja i sve bi učinili za svoje najmilije, momak kojemu vjera u Boga i crkva znači nešto”, otkrila je Lidija.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.