Patricija Knezović, Ivona Šakota, Ivana Krešić i Marija Petrić su ekipa koja se krije iz imena glazbenog sastava La Vita.

La Vita je novi trio koji je nastao ujedinjenjem i suradnjom već iskusnih glazbenica, a prvenstveno u cilju uljepšavanja svečanosti poput crkvenih vjenčanja i krštenja.

 

trio la vita

Ime La Vita, u prijevodu s talijanskog znači život, kojega su ove glazbenice odabrale u znak ”rađanja novog života” kroz sakramente.

la vita trio

Patricija je već duže vrijeme krasila liturgijske svečanosti uz Marijinu ili Ivaninu pranju za klavirom, dok im se pridruži flautica Ivona kada La Vita u ovom sastavu započinje djelovati u ljetu 2015.

Ove mlade djevojke su prvenstveno počele svirati na vjenčanjima svojih prijatelja i rodbine, no budući da se povećavao broj nastupa odlučile su osnovati svoj trio.

Cilj tog njihovog glazbenog ”projekta” je, kako su otkrile djevojke za moja.ba, jest spajanje ugodnog s korisnim.

”Svaka proba je jedno ugodno žensko druženje obogaćeno muziciranjem. Volimo svoje nastupe, posebno sviranja na vjenčanjima, jer su to svečanosti ispunjene nekom posebnom vedrinom i veseljem.”

U ponudi glazbenog sastava La Vita nalaze se vokali uz pratnju na glasoviru ili orguljama, kažu članice za moja.ba.

Trio prvenstveno svira na kršenjima i vjenčanjima, a izbor liturgijskih pjesma rade u dogovoru sa željama mladenaca i prijedloga tria.

trio la vita grafika

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.