Na modnoj pisti šestog splitskog ‘Sajma vjenčanja‘ našla se i kreacija mlade mostarske dizajnerice Sande Matić, čiju kreaciju je predstavila Lea Mijatović, pjevačica benda Teška industrija.

Mlada nada modnog dizajna, je svoju haljinu predstavila ispred škole mode i dizajna Callegari u Splitu, a kako kaže ponosna je i presretna jer je njezina kreacija od kože i svile predstavljena upravo onako kako je i zamislila.

                                                   Foto: CROPIX – Lea Mijatović u kreaciji Sande Matić

Počašćena sam što je Lea izabrala moju kreaciju i predstavila je na jedan drukčiji, svoj način, koji je bio jednako dobar kao i izlazak Miss Unirvese Dalmacije Antee Valente s kojom sam također uspostavila nevjerojatnu komunikaciju. Antea je kreaciju iznijela baš onako kako sam zamislila cijelu priču”, rekla je Sanda za Bljesak.info, a svoju haljinu je opisala kao fuziju snage i osjećajnosti.

                                                  FOTO: Sanda Matić – Antea Valenta

‘Haljina je jedna cijela priča. Instalacija od kože pokazuje snagu, jačinu i sigurnost, a haljina od svile nježnost i osjećajnost. Po meni je to slika jedne uspješne žene”, rekla je Sanda.

Sajam vjenčanja održao se ovaj vikend u hotelu Le Meriden Lavu Splitu, a sajam je zatvoren tako što su poznata lica prošetala pistom. U ulozi manekenki i manekena između ostalih okušali su se Almira Osmanović, Ana Gruica, Slavko Sobin, Goran Marković, Pamela Ramljak, Lea Mijatović….


                                         FOTO: Sanda Matić

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.