Dizajnerica Aida Korman održala je modnu reviju svečanih haljina i vjenčanica na Sajmu gospodarstva u Mostaru. Istu kolekciju Aida će 23. travnja prezentirati na Siciliji.

Aida je na Siciliji održala već nekoliko modnih revija tijekom međunarodne smotre mode, zatim u Palermu u dvorcu Utveggio, a 2007. postala dobitnik nagrade “Premio di Sicilia,” zbog njenog rada i zalaganja na promociji mediteranske kulture.

unnamed(2)Nova modna kolekcija Aide Korman oživljava klasične modele vanvremenskih vjenčanica i svečanih haljina kraljevske elegancije, inspiriranih imenima princeza iz srednjevjekovne bosanske povijesti, ali i iz stvarnog života, sa prelijepim šarama i zanimljivim ukrasima.
unnamed(1)

Dizajnerica zna da mlade djevojke žele haljinu koju će pamtiti cijelog života, te su haljine iz Aidine nove kolekcije sačinjene od satena, atlasa, od kratkih do dugih balskih haljina…Čipka i muslin ističu senzualnost ženskog tijela, a ručno vezene aplikacije zaokružuju pečat autorskog rada po kojem je dizajnerica prepoznatljiva. Elegantna i ženstvena, linija nadahnuta prošlim vremenima koketira sa suvremenim trendovima. Stylish i inovativna kolekcija za mlade, koje slave retro šarm, novi romantizam, trendi seksipil, ali i snagu i ljepotu žene.

Krajem prošle godine Anabela Atijas i Aida Korman počinju suradnju na stylingu i dizajnu Anabelinih nastupa i koncerata, novogodišnjeg u Švicarskoj, a potom i nastupa u Sarajevu i Beogradu, priopćeno je.

unnamed

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.