Jedan modni brend si je zadao ‘vrući’ zadatak te se pozabavio tipovima ženskih grudi i došao do zaključka da ih ima sedam.

Ako ste mislili da postoje samo dvije vrste grudi, one velike i male, grdo ste se prevarili. Jedan modni brend si je zadao ‘vrući’ zadatak te se pozabavio tipovima ženskih grudi i došao do zaključka da ih ima sedam.

Asimetrične grudi

Mnogim ženama je jedna dojka veća od druge. Najčešće je to desna. Ukoliko je razlika vidljiva, preporučuje se grudnjak u koji možete staviti umetak, te tako nadomjestiti razliku u veličini.

Oblik zvona

Ove grudi su ‘tanje’ na vrhu, a punije na dnu. I zato su znatno veće. Najbolje izgledaju u grudnjacima sa snažnim i velikim košaricama i širokom bretelama jer su grudi teže i za sobom povlače ramena zbog čega je potrebna vrlo snažna potpora.

Istok-zapad grudi

Ovo je tip razdvojenih dojki, odnosno onih gdje bradavice strše svaka na svoju stranu. Ove grudi najbolje izgledaju u push-up grudnjaku koji ih lagano podigne i približi.

Razmaknute

Ukoliko imate grudi između kojih je veliki razmak, onda je ovo vaša kategorija. Ovakve grudi najbolje izgledaju u grudnjaku koji se naziva balconette. On naime ima više tkanine koja će popuniti taj prazan prostor među grudima, piše Živim.hr.

‘Tanke’ grudi

Ovaj oblik je tanji pri vrhu, puniji pri dnu, i duže su nego što su šire. Uglavnom su i relativno male. Ako imate ovkave grudi najbolje će vam odgovorati ‘plunge’ grudnjaci koji će ih približiti i učiniti dekolte punijim..

Oblik suze

Grudi u obliku suze upravo i imaju takav oblik. Okrugle su i malo punije prema vrhu, a ovom obliku također će pristajat ‘plunge’ grudnjak sa ili bez push-up dodataka.

Okrugle

Ovakve grudi su ‘najpoželjnije’ jer su podjednako ‘popunjene’ pri vrhu i dnu. Okruglim grudima će svaki grudnjak savršeno pristajati.

 

 

 

 

.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.