Jadra Brkić dizajnerica nakita iz Metkovića se već par godina aktivno bavi izradom nakita,te eksperimentira sa svim vrstama materijala.

”Inspiraciju imama i nemam, a kad uhvatim taj trenutak onda nastanu upečatljive i masivne ogrlice i naušnice,raskošno prstenje. Dakle, jedinstveni i unikatni komadi nakita koje ne možete vidjeti na nekoj drugoj osobi”, rekla je Jadra za Moja.ba.

Dizajnerica nakita kaže kako rijetko koji komad nakita može iznova isto i slično napraviti, te je upravo zbog toga njezin nakit ”Kitchig” poseban.

”Ne razmišljam je li teško ili lako izraditi nešto,ja radim ono što volim,a ako je ono dobro uvijek nađe put do potencijalnog kupca”, rekla je je Jadra koja kaže kako čeka priliku za ostvarenjem svojim ciljeva.
Jadra je svoj jedinstveni nakit predstavila na nedavnoj reviji večernjih haljina modne dizajnerice Site Ahmić iz Dubrovnika u Banja Luci. Sita, koja se s mladom dizajnericom predstavila na reviji je ujedno i službena dizajnerica izbora za Miss Earth 2015.

Nakit koji blješti, privlači pozornost i dominira svakom odjevnom kombinacijom možete pronaći na facebook stranici Kitchig. Dašak glamura Kitchinga možete i vi doživjeti. Sve što je potrebno je posjetiti facebook stranicu portala Moja.ba i na njoj pronaći više detalja o nagradnoj igri u kojoj darujemo naušnice s potpisom Jadre Brkić.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.