Žene donjem rublju posvećuju mnogo pozornosti jer se u njemu osjećaju zavodljivo i moćno, te zbog toga ne štede kada je kupovina ovih odjevnih predmeta u pitanju. Ovo vrijedi i za Mostarke koje na seksi donje rublje potroše veće iznose novca.

”Kod nas žene najčešće kupuju grudnjake, koji u prosjeku koštaju 50 KM, ali i gaćice, tange, polutange raznih uzoraka čija se cijena kreće do 20 KM. Također kupuju spavaćice sa čipkom, ali i haltere. Žene kod nas potroše od 20 KM do 200-300 KM odjednom. Iz toga se može izvući zaključak kako ne štede na rublju”, rekla je djelatnica jedne od mostarskih trgovina za prodaju donjeg rublja.

Boja donjeg rublja i model puno toga govore o ženi koja ga nosi. Kako doznajemo, pripadnice ljepšeg spola kod nas najčešće kupuju crno, zatim bež, a potom bijelo donje rublje. U manjoj mjeri se kupuje rublje drečavih uzoraka.

Pri kupovini grudnjaka, ženama je najvažnije da grudnjak ima što bolje punjenje, odnosno push up.

”Ono što gotovo svaka žena traži je da grudnjak ima što veće punjenje kako bi grudi vizualno izgledale što veće, a dekolte bogatiji. Veličina punjenja, ovisi najprije o modelu grudnjaka, ali i o želji klijentice, no većina mušterija želi grudnjak koji će im grudi povećati za dva broja”, rekla je za Bljesak.info djelatnica jedne od mostarskih trgovina za prodaju intimnog rublja.

U svijetu su sada u modi grudnjaci sa zakovicama i šiljcima, a pošto su Mostarke modno osviještene, svakodnevno dolaze u trgovinu donjeg rublja kako bi sebi nabavile primjerak ovih ultramodernih grudnjaka. Kako doznajemo, takvi grudnjaci će uskoro biti u ponudi svih gradskih butika, a cijena će im biti oko 60 KM.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.