Očekivanja za prvu bračnu noć su visoka .Cilj je imati najbolji seks Vašeg života u hotelskoj sobi u kojoj ste ikada boravili, dok pokušavate držati oči otvorene nakon što ste imali izuzetno iscrpljujući dan. Ali to nije uvijek tako.

Čitatelji Redditors-a i HuffPost-a otkrili su kakva je bila njihova prva bračna noć.

1. “Nakon što nismo jeli cijeli dan, zbog stresa i živaca, shvatili smo da umiremo od gladi i naručili smo kinesku hranu iz jedinog mjesta koje je bilo otvoreno u 4.00 ujutro. Seksali smo se čekali na hranu, a zatim smo se bacili na ukusnu kinesku hranu i zaspali gledajući ‘Waynes World‘. To je ispalo super.”

2. “Sjela je na pod ispred mene. Gledali smo TV dok sam skidao 6.000 ukosnica iz njene kose. Bila je to užasna patnja jer su sve bile isprepletene. Nakon toga smo se srušili na krevet.”

3. “Spavali smo u odvojenim krevetima!!! #GreškaHotelskogOsoblja”

4. “Mi smo se vjenčali u općini. Nakon toga smo ručali, popili pivo, a onda pokupili naše 2-godišnje dijete i otišli kući. Bez fancy vjenčanja, haljina ili putovanja. Udala sam se za mog najboljeg prijatelja i to je bio najbolji dan u mom životu.”

5. “To je bilo neugodno. Roditelji mog supruga su uzeli hotelsku sobu neposredno iznad naše.”

6. “Spavali smo, a onda se probudili i jeli tortu goli u krevetu.”

7. “Vratili smo se u hotel, prenio sam joj preko praga, a onda smo počeli konzumirati naše zavjete. Nekoliko trenutaka nakon što smo počeli , čuli smo kucanje na vratima. To je moja majka. Ona je tada rekla da treba da siđemo i pričati sa obitelji.”

8. “To je bilo prije skoro 50 godina, ali to je bio jedan od najboljih dana u mom životu. Vjenčali smo se ujutro i nakon kratkog prijema, vozili smo u hotel na pola puta tamo gdje smo trebali imati medeni mjesec. Mi smo bili seksualno neiskusni tako da je bilo jako zabavno istraživati jedno drugo.”

9. “Naša soba je imala ovaj strašan gigantski tuš s najmanje 15 različitih prskalica. Razgovarali smo o tome kako je to cool, pet minuta nakon toga smo otišli u krevet.”

10. “Pobjegli smo ne govoreći nikome i vjenčali se u podrumu zgrade suda u Harrisonu, Arkansas. Otišli smo kući, supruga je otišla na posao u noćnoj smjeni dok sam ja ležao na kauču i gledao TV.”

11. “Imali smo hotelsku sobu dan prije vjenčanja. Otišli u crkvu, odradili stvar, zabavili se na prijemu. Odlazimo s prijema, a moja mladenka mi govori da joj je menstruacija počela u crkvi. Hodali smo po našim omiljenim prodavnicama i kupili novu igru na ploči, igrali smo monopol i gledali TV na najudobnijem krevetu na kojem smo ikada spavali.”

12. “Bez seksa. Samo spavanje. Slatki, slatki snovi.”

13. “Bila sam osam mjeseci trudna kada smo se vjenčali. Zaspala sam oko 10 sati, a moj suprug je ostao da gleda TV. Očekivala sam da će doći u krevet  kako bismo mogli ‘konzumirati’ naš brak. Ne, nije došao. Probudila sam se oko 2.30 ujutro, a on je i dalje gledati TV. Nisam mogla spavati pa sam se nagnula da uhvatim iPad za čitanje i tada mi je pukao vodenjak. Sedam sati kasnije smo dobili našeg sina.”

14. “Znate kako na pozadini bočice šampona piše ‘nasapunjajte, isperite, ponovite‘? Pa u nas je bila takva zabava u krevetu koja je u našoj super hotelskoj sobi s kasnim odjavljivanjem da nadoknadimo to spavanjem.”

15. “Moj suprug i ja smo bili iscrpljeni, pa smo se uvukli u krevet u našoj fancy hotelskoj sobi. Oko sat vremena nakon odlaska u krevet, probudila sam se povraćajući i s proljevom. Pojela sam nešto pokvareno. Moj muž mi je držao kosu dok sam povraćala.”

16. “Imali smo vjenčanje sa snježnom temom, završeno tako što je bio bacan umjetni snijeg na nas i goste kada smo napuštali prijem. Bilo ga je posvuda. Morala sam se otuširati tri puta da ga skinem sa sebe. Također smo morali zvati osoblje da nam donese još jedne plahte, jer je to bilo kao da spavamo na pijesku.

17. “Morali smo da svratimo u drogeriju da kupimo kondome.Još uvijek sam bila u svojoj vjenčanici.”

E.K.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.