Vaš znak određuje vas kao osobu, ali i diktira vaš pristup ljubavi i emocijama. Primjerice, ako ste Škorpion, onda ste seksualna, strastvena, vatrena osoba koju nije lako ukrotiti. Bilo da ste podložni strasti ili zatrovani ljubomorom, sve je zapisano u zvijezdama.

Karakteristike znakova uvjetuju i hoćete li se, kad je riječ o ljubavi, slagati sa svojim odabranikom. Tako, primjerice, Škorpionu odgovaraju smireniji partneri poput Rakova i Riba, a njih privlači njegova strastvenost.

Djevice se slažu s prizemljenim Jarcima i Bikovima, kojima se sviđa njihova misaonost. Pomalo narcisoidnim Lavovima odgovara pažnja dinamičnih Ovnova i Strijelaca dok njih privlači njegova samodopadnost.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Puni ste života i imate puno energije. Inteligentni ste i logični u gotovo svakom području svog života. Kao rođeni vođa, želite kontrolirati svoje odnose i držati partnera zainteresiranim da poželi više. Kad pronađete ljubav, mislite logično i ne prenagljujete. Vaša ljubav je stabilna, topla i svijetla, poput vatre vašeg elementa.

Kad se zaljubite, gubite apetit – sve o čemu mislite je na nju ili njega. Proizvodite više dopamina te osjećate malo potrebe za hranom ili drugim osnovnim potrebama dok lebdite na oblaku sreće.

Idealni znakovi za vas su Lav i Strijelac.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Poput Ovna, volite imati kontrolu, ali važno vam je i zadovoljstvo. Kad je fizička komponenta strastvena i topla, padate vrlo brzo. Vrlo ste senzualni i u kontaktu sa svojim tijelom. Kad započnete vezu, puštate da ide prirodnim tokom. Uživate prepuštati se ljepšim stvarima u životu. Preferirate skrasiti se s voljenom osobom na selu, u mirnom spokoju prirode. Odmjereni ste, smireni i odlučni.

Kad se zaljubite, napuštate svakidašnju rutinu – možete zapostaviti posao ili obaveze. Vaše misli i djela postaju podređeni ljubavnim interesima.

Idealni znakovi za vas su Djevica i Jarac.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Zabavno ste društvo, talentiran sugovornik koji uvijek ima milijun odličnih ideja kako bi impresionirao partnera znanjem i optimizmom. Blizanci ne vole biti sami, pa kad se zaljube, postanu vrlo privrženi partneru. Morate se podsjetiti da ne budete previše privrženi jer, kad ste u ljubavi, jedina stvar koju želite je provesti svaki trenutak sa svojim partnerom. Znate da je zdrava i česta komunikacija ključ za bilo koji funkcionalni odnos.

Kad se zaljubite, osjećate se drukčije i to se vidi. Drugi vas mogu zateći kako se smijete ili crvenite iz čista mira.

Idealni znakovi za vas su Vaga i Vodenjak.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ne date se do kraja opiti ljubavlju. Kad se zaljubite, zaljubite se snažno – ali i dalje ste oprezni. Kad je u pitanju ljubav, tražite odanog partnera. Privlače vas ljudi koji se uspješno nose sa svojim problemima, koji su ambiciozni i motivirani. Znate slušati partnera te svim srcem i u svemu navijati za njega. Imate dobar smisao za humor i partnera uvijek znate nasmijati.

Kad se zaljubite, mislite o toj osobi kao savršenoj – idealizirate je i propuštate njezine slabosti i mane.

Idealni znakovi za vas su Škorpion i Ribe.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Nemate problema u pronalaženju ljubavi zahvaljujući vašoj magnetskoj energiji, karizmi, samopouzdanju i toplini. Odan ste partner, a kad se zaljubite, zaljubite se jako. Volite svoju slobodu, ali nakon što postanete privrženi nekom, ostajete na zajedničkom putu. Možete biti pomalo ljubomorni i ponašati se zaštitnički. Cijenite ljubav, no ona vas mora podsjećati na to koliko ste vrijedni i važni. Imate pomalo napuhan ego, ali tu leži dio vaše simpatične privlačnosti.

Kad se zaljubite, pokušavate izgledati što bolje – više marite o tome kako se odijevate ili izgledate. Počinjete misliti o malim stvarima koje možete popraviti da biste bili privlačniji.

Idealni znakovi za vas su Ovan i Strijelac.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Pokušavate se praviti hladni u ljubavi, ali se potajno bojite biti ranjivi. Teško vas je pročitati, ali intenzivno osjećate ljubav. Ponekad vaša voljena osoba postane frustrirana jer nije sigurna što prolazi vašim nemirnim umom. Ljubav vas obuzima. Smatrate lakšim kalkulirati, optuživati i biti ljubomorni nego mirni i sretni. No ljubazni ste, strpljivi i zapravo vas je lako voljeti.

Kad se zaljubite, sanjarite – počinjete misliti o budućnosti s tom osobom. Vaša mašta kreira živopisne scenarije romantičnih bjegova, udobnih razgovora, uzbudljivih avantura i lijepih trenutaka, piše 24sata.

Idealni znakovi za vas su Bik i Jarac.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Iznimno ste organizirani i orijentirani na ciljeve. Kad je u pitanju ljubav, savršeno ste sretni s njom ili bez nje. Stoga se nikad ne smirite te izlazite samo s nekim tko je pravi za vas i tko vas tretira s poštovanjem. Imate tendenciju držati ljubavnike na čekanju dugo prije nego što pristanete na obavezu. Kad ste zaljubljeni, vaš glavni prioritet je očuvanje mira i ravnoteže u odnosu. Preferirate logične razgovore i komunikaciju.

Kad se zaljubite, razvijete ovisnost – uvijek želite komunicirati s partnerom i, ako ne odgovora, počinjete se brinuti. Provodite puno vremena analizirajući svaku riječ i znak u svakom razgovoru kako biste se uvjerili da je zainteresiran i predan, piše 24sata.
Idealni znakovi za vas su Vodenjak i Blizanci.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Vrlo ste seksualna i vatrena osoba koja ima tendenciju razmišljati tijelom i više nego srcem. Ljubav vam je sve. Vrlo ste strastveni, a vaše veze karakteriziraju drama i agresija. Znate prenagliti, osobito ako je odnos loš. Jako ste uporni i znate pronaći način da dobijete što želite. Pogodniji ste za smirenije ljubavnike. Ribe ili Rakovi mogli bi dobro podnositi vaš intenzitet.

Kad se zaljubite, osjećate se bolje u pogledu na život – počinjete se pitati gdje je ta osoba bila cijelog vašeg života i zašto se niste prije našli. Sva životna razočaranja, frustracije i gubici više nisu toliko značajni.

Idealni znakovi za vas su Ribe i Rak.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Za vas je ljubav avantura. Slobodnog ste duha i ne bojite se. Kad se zaljubite, ne stiskate kočnicu. Imate tendenciju da idete za ljubavlju i slijedite svoje srce. Vaša visoka inteligencija obično vam donosi inteligentne partnere s jednakim ukusom za putovanja i nova iskustva. Rijetko želite ostati na jednome mjestu dugo. Vi ćete se skrasiti s nekim tko se nikad ne želi skrasiti.

Kad se zaljubite, postajete jako ljubomorni – mrzite kad drugi pričaju ili provode vrijeme s vašim odabranikom. Nedostaju vam kad nisu blizu te vas to iritira, piše 24sata.

Idealni znakovi za vas su Ovan i Lav.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Nemate vremena za veze koje ne idu nikamo. Volite raditi na nečemu – želite vidjeti zajedničku i sigurnu budućnost te sagledati širu sliku. Shvaćate sve u životu vrlo ozbiljno i nemate puno strpljenja za ljubavnike koji ne rade isto. Vi ste obiteljski orijentirani, želite se skrasiti i živjeti ugodan, sretan život. Volite biti zaljubljeni, ali se klonite lude strasti. Želite da vam partner bude najbolji prijatelj.

Kad se zaljubite, smatrate dosjetke vašeg odabranika slatkima i simpatičnima – ne smetaju vam njihove loše navike, zapravo ih smatrate i privlačnima.

Idealni znakovi za vas su Bik i Djevica.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Imate veliko srce. Kad ste zaljubljeni, dajete svu vašu pažnju i vrijeme. Vaša nesebičnost čini vas predivnim ljubavnikom. Želite ekstremnu, vruću, strastvenu vrstu ljubavi bez koje ne možete živjeti. Ne želite igrati igre nego pronaći srodnu dušu. A kad je nađete, nikad je nećete pustiti.

Kad se zaljubite, pričate o vašem odabraniku – tajno se ispovijedate prijateljima o njemu i veseli vas kad ga vaši prijatelji i obitelj trebaju upoznati.

Idealni znakovi za vas su Blizanci i Vaga.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Simpatični ste, slatki i prilagodljivi. Također ste prilično osjetljivi, a svaka bol ostavlja vam posjekline do srži. Bojite se slomljenog srca, no povrh svega, bojite se da se nećete uopće zaljubiti. Kad ste zaljubljeni, svađa s partnerom može vam uništiti cijeli dan, a jedan slatki kompliment uzdiže vas u oblake. Ne volite uznemiravati ljude i često ćete staviti partnerove potrebe ispred svojih. Morate biti oprezni da pritom ne izgubite sliku sebe.

Kad se zaljubite, pružate podršku vašem odabraniku – zauzimate se za njega kad su ostali protiv njega. Trudite se biti korisni i pomagati kad god je moguće, piše 24sata.

Idealni znakovi za vas su Rak i Škorpion.

The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.