Modna obuća koja postaje sve popularnija su čizme iznad koljena. Elegantne i profinjene, odlično se mogu kombinirati uz mnoge outfite i odjeću poput suknji, traperica, tajica… Ono što je odlično kod ovakvih čizmi jest to da su same po sebi vrhunski modni dodatak i upečatljive su.

Koji god model (i boju) izabrali jednostavno ne možete pogriješiti, a ni proći nezapaženo.

Za djevojke s visokim nogama predlažemo kombinaciju s tunikama i haljinama svjetlijih boja i jednostavnog kroja, dok su onima s prosječnom visinom ovakve čizme najbolje da istaknu svoju liniju uz traperice ili tajice. U istoj boji kao čizme, one će podići i istaknuti liniju nogu.

Ovakav outfit uvijek možete podići kaputićem i remenom u struku. Dobar odabir uz čizme iznad koljena uvijek su i mini suknje uz koje će čizme doći do izražaja, a isto tako i vaše noge.

Ako pak gledamo sa strane poslovnog odijevanja, suknja do koljena koja prekriva dio čizme također je dobar odabir, a sve to upotpunite košuljom ili dolčevitom. Zapamtite – svaka kombinacija u kojoj se osjećate dobro je ona pravilna.
E.K.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.