Iako zvuči komplicirano, to je jednostavnije nego što mislite. Potrebna vam je samo veća jabuka i nož. Jabuku prerežite dijagonalno i izvadite koštica koje će vam kasnije poslužiti za dekoraciju. Na dasku za rezanje stavite jednu polovicu jabuke, a pored nje stavite dva noža.

Zarežite jabuku do noža s obje strane. Kad izrežete komad jabuke, to ponovite i s druge polovice jabuke. Ponavljate postupak tri puta.

Nakon toga dobit ćete lijepo labudovo krilo. Isti postupak ponovite i da drugoj strani jabuke.

Kad ste napravili tijelo labuda na sredini izrežite mjesto za glavu labuda, koju ćete napraviti od druge polovice jabuke. Nakon što stavite glavu od koštica napravite labudu oči. Za par minuta imate jestivog i dekorativnog labuda.

Na kraju ga pošpricajte sokom od limuna kako bi duže ostao svjež.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.