Julija Lovrić, javnosti u Mostaru i BiH je poznata kao uspješna mankeneka i model, te kao voditeljica škole manekenstva.

Za moja.ba Julija je otkrila tajnu svog uspjeha u životu i dobrog izgleda.

U nastavku pročitajte Julijnih deset zdravih navika.

 1. Voda– voda je nezamenjiv element u našem organizmu i svakodnevno nastojim popiti bar 2 litra, što vode, što nezaslađenih čajeva i prirodnih sokova. Na taj način dajem svom tijelu najbolje
 2. Sport –  vrlo sam aktivna osoba i gotovo svakodnevno vježbam najmanje 90 minuta. Vodim se izrekom: u zdravom tijelu, zdrav duh.
 3. Prehrana – svoju prehranu baziram na povrću i ribi. Najbitnije je slušati svoje tijrlo i jesti ono što nam najbolje odgovara.
  julija-lovrić1
 4. Čitanje – obožavam čitati, na taj način se opuštam, zabavljam i gradim sebe. To je jedna od mojih najdražih navika.
 5. Spavanje – zaista vjerujem da je spavanje pola zdravlja. Trudim se spavati barem 7 sati, jer nakon adekvatnog odmora imam dovoljno snage i raspoloženja za sve izazove u tijeku dana.
 6. Ljubav – mislim da ljubav pokreće svijet i trudim se biti što više okružena ljudima koje volim i koji vole mene.
 7. Kozmetički tretmani– nastojim bar jednom mjesečno otići na masažu jer na taj način se tijelo relaksira, otklanja se nervoza i nagomilani stres.
 8. Dodaci prehrani – našem tijelu su potrebni preparati kojim nadoknađujemo sve vitamine i hranjive tvari  koje ne unosimo svakodnevnom prehranom.
  julija-lovrić3
 9. Njega kože – koža je nas najveći organ i nastojim se što više brinuti o njoj. Bavim se takvim poslom u kojem je moja koža ćesto pod teškom šminkom i raznim preparatima. Zbog toga se nastojim što manje šminkati u privatno vrijeme i mislim da je tajna lijepe kože u redovnom čišćenju i toplo-hladnoj kombinaciji pri tuširanju.
 10. Planiranje – jako sam organizirana osoba i nastojim upravljati svojim vremenom na najbolji i najiskoristiviji način. Smatam da  organiziranjem i palniranjem  rasporeda pospješujem svoj učinak, poštujem tuđe i štedim svoje vrijeme, te ne nagomilavam nepotrebni stres uzrokovan lošim planiranjem.
  julija-lovrić2
The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.