Američka glumica Julia Roberts koja je 2000. osvojila Oscara za ulogu uporne odvjetničke pomoćnice u filmu “Erin Brockovich“, snimljenom po istinitom događaju, u novom filmskom ostvarenju “Train Man“, koji se također snima po istinitom predlošku, ‘postaje’ odvjetnica, piše Hollywood Reporter, prenosi Hina.

Roberts će utjeloviti odvjetnicu Sally Butler koja brani muškarca oboljelog od Aspergerova sindroma. Riječ je o istinitoj priči o životu Dariusa McColluma, čija su opsesija njujorški pothodnici, podzemna željeznica i vlakovi.


julia roberts

U uniformi zaposlenika Transit Authority New York i Greyhounda ilegalno vozi njujorške autobuse i vlakove podzemne željeznice zbog čega ga često uhićuju i zatvaraju. Postaje kultni lik nakon što se po Velikoj jabuci pojave plakati koji putnike upozoravaju na to da ga traži policija.

Film financira FilmNation Entertainment, a za produkciju je zadužena tvrtka Gotham Group, u kojoj je jedan od producenata brat Julije Roberts, Eric. Za McCollumovu životnu priču zainteresirao se pošto ju je pročitao u novinama 2014.

Ime redatelja filma još nije poznato.

U 2016. premijerno će biti prikazana još dva filma u kojima Julia Roberts ima glavne uloge – “Money Monster” koji je režirala Jodie Foster, a glumački joj je partner George Clooney i “Mother’s Day” redatelja Garryja Marshalla.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.