Znanstvenici s Oxford sveučilišta vodili su nekoliko zanimljivih istraživanja koja su ispitivala povezanost ženskih oblina s kvocijentom inteligencije i općenitim zdravljem žena. Rezultati ovog neobičnog istraživanja pokazali su da su žene sa stražnjicom većom od prosjeka inteligentnije te da sukladno tome, imaju više vjerojatnosti stvoriti inteligentnije potomstvo.

Osim što su žene s oblinama inteligentnije, ispostavilo se da su i zdravije od žena s malom stražnjicom. Iako je najbolje nemati višak masti u tijelu, ako ga već imate, najbolje je da je on u predjelu stražnjice i bokova. Zašto? Zato što žene s oblinama imaju nižu razinu kolesterola i njihov organizam lakše prerađuje glukozu što rezultira sniženim rizikom od nastanka dijabetesa i srčanih bolesti.
Stoga, imate li i vi veliku guzu, nemojte očajavati – veće su vam šanse da budete zdrave, a osim toga, nitko se ne bi trebao sramiti pokazivanja vlastite inteligencije.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.