U subotu, 7.5.2016. godine s početkom u 19 sati u dvorištu bivše Sveučilišne knjižnice (Mujagina vila) na Šetnici Nikole Šubića Zrinjskog u Mostaru održat će se prvo predstavljanje knjige “Jesi tu?” mlade mostarske autorice Jelene Božić.

Na stranicama ćete se zaustavljati na stvarnim dopisivanjima, ali i vriskovima poezije koji prekidaju nit prepričavanja. Jelena naglašava važnost povezanosti s ljudima, kao i sa samim sobom, u trenucima kada život iznenadi važnom promjenom.

jesi tu knjiga

Jesi tu” nema izmišljenih događaja, pruža vam pravi pogled kroz ključanicu u ljubavnu vezu jednog stvarnog para.

Pozivamo Vas da se pridružite mladim mostarskim glumcima, književnicima i glazbenicima u predstavljanju stranica na kojima je zapisana jedna istinita ljubavna priča. Na tim stranicama Jelena Vam piše mostarsku, a ipak svjetsku priču o vezi na daljinu.

Ulaz je besplatan, a knjigu ćete moći kupiti na samome predstavljanju po cijeni od 20 KM te na internet stranici www.jesitu.com.

O knjizi će govoriti: Martina Mlinarević Sopta, Ivan Rozić, dok će tekstove iz knjige čitati Kristina Čulina, Nina Popović, Goran Gorki Popovic

Program će voditi Nevena Pandza, a glazbom će događaj popratiti Marin Božić i Oliver Bevanda

Dođite nam 7.5. u naš Mostar, srce umjetnosti od pamtivijeka. U naše proljeće, rođendan svake ljepote na svijetu. Dođite iza stare sveučilišne knjižnice, da opet od ruševine napravimo dvorac”, poručuju organizatori na Facebook eventu.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.