”Volim modu i volim pogledati što je u trendu, ali nisam žrtva mode, tj ako mi nešto ne pristaje neću staviti na sebe, ma koliko bilo u modi”, rekla je Jelena Rozga.

Rozga kaže kako privatno voli ležerniji stil, i kako se pronalazi u odjeći talijanske tvrtke Liu Jo, koje obožava.

”Za scenu uglavnom obučem nešto od svojih dragih prijatelja dizajnera, Zigmana, Anamarije Asanović, Martine Felje, Dijane Viljevac, Alduka. Sve su to vrhunski dizajneri i drago mi je surađivati s njima”, rekla je poznata pjevačica.
Jelena kaže kako kao i većina žena najviše novca potroši na torbe i cipele.

Slavnu pjevačicu imati će priliku vidjeti bh. publika i to u Mostaru 23. listopada u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu gdje će nastupiti na ”Brucošijadi”.

Pjevačica je rekla kako će kao i uvijek dati sve od sebe da se svi dobro zabave. ”Pjevati ćemo naravno nove pjesme, ali i neke starije hitove Magazina. Obećavam da će to bit noć za pamćenje”, rekla je Rozga kojoj će se na sceni priključiti četveročlani bend.

Pjevačica je nedavno izdala singl ”Život je čudo” koji je u vrlo kratkom vremenu našao put do publike. Rozga je zadovoljna kako pjesma ”prolazi” i da gdje god se pojavi svi je znaju od početka do kraja.

”Radim na novim pjesmama, želim uskoro završiti svoj treći samostalni album, ali radimo studiozno na svako pjesmi. Bit će nadam se uskoro lijepih iznenađenja”, rekla nam je Jelena i dodala kako uskoro planira premijeru pjesme ”Odo ja” . Ova pjesma je inače dio uvodne špice za seriju ”Kud puklo da puklo”.

Na pitanje bili snimila spot u Hercegovini Rozga nam je tajanstveno odgovorila: ”Imamo nešto već u planu. Nadam se da ćemo uspjeti realizirati to”.

Po svatovima u Hercegovini često se mogu čuti Jelenine pjesme ”Rodit ću ti ‘ćer i sina”, ”Bužuterija”, ”Dobitna kombinacija”, stoga smo je pitali bili pjevala na takvom događaju: ”Naravno da bih. Nema ljepšeg zadovoljstva nego uljepšati nekome taj dan. Meni je to čast i zadovoljstvo”, rekla je Jelena Rozga.

Ulaznice za Rozgin koncert možete nabaviti po pretprodajnim cijenama 8 KM za studente i 10 KM za sve ostale, a mogu se kupiti u Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru, info pultu Mepas Mall-a i Forestu u Orci.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.