Čini se kako Miranda Priestly ipak nije bila takva hladnokrvna kučka, kako smo svi mislili.

Ako ste žena, vjerujemo kako ste barem jednom u životu pogledale film “Vrag nosi Pradu” iz 2006. godine, u kojoj glavne uloge imaju dvije poznate holivudske glumice, Anne Hathaway i Meryl Streep, piše Index.hr.

Film je nastao prema istoimenoj knjizi, koja je navodno opisala osobine slavne urednice Anne Wintour, iako to nikada nije službeno potvrđeno. Kako god bilo, on je među ženskom populacijom bio vrlo uspješan, jer radi se o onom koji poželite pogledati nakon napornog radnog dana, pod dekicom i bez uključivanja previše moždanih vijuga.

U filmu, Meryl, odnosno Miranda prava je šefica iz pakla, dok Anne, odnosno Andrea, pokušava preživjeti koji mjesec pod njezinom cipelom, kako bi se mogla dalje probijati u novinarskom svijetu, a prolazi toliko ružnih stvari, da su joj se žene diljem svijeta divile što je imala toliko volje i snage trpjeti nekog takvog.

No, čini se kako Miranda ipak nije bila baš takva kučka, kakvom je prikazana, a tome svjedoči izbrisana scena, koja je sada ugledala svjetlo dana na Twitteru. U njoj Andrea spašava Mirandu, nakon što njezin pijani suprug stvori vrlo neugodnu situaciju na gala večeri izmišljenog časopisa, čija je ona urednica, a Miranda joj se potom zahvaljuje, što je spriječila “društvenu katastrofu”, piše Index.hr.

Obožavatelji filma doslovno su poludjeli na Twitteru, jer scena je bila dovoljna da baci potpuno drugačije svjetlo na hladnokrvnu urednicu. No, s druge strane, nekima je bilo drago što je izbačena, jer smatraju kako film ne bi bio toliko zanimljiv, da je prikazana.

Bacite pogled i prosudite sami, a ako još uvijek niste pogledali film, ovaj je kišni dan kao stvoren za to.

The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.