Na predivnoj lokaciji Ljetnikovca ”Radobolja” poznata pjevačica Ivana Marić snimila je reklamnu kampanju za 6. Sajam vjenčanja u Međugorju. Za potrebe snimanja, kako nam je rekla, po prvi put je obukla “pravu” vjenčanicu.

sajam vjencanja 2016

“Na svom vjenčanju nosila sam bijelu lanenu haljinu, idealnu za vjenčanje na prekrasnom Bolu na Braču, što mi je bila želja od djetinjstva”, podijelila je s nama Ivana.

Ivanina “prava” vjenčanica novi je model branda Rosa Clara Salona vjenčanica Diamond Bride iz Mostara.

“Kao mala, naravno kao I sve djevojčice, odrastala sam uz bajke o Snjeguljici i Pepeljugi, u kojima sve bajke završavaju brakom, no u stvarnom životu bajka brakom tek počinje. I ja sam naravno, sanjala o svom princu na bijelom konju i molila za njega, te sada, zaista mogu reći da živim svoju bajku!”, uz osmijeh dodala je Ivana.

ivana maric vjencanjeZa Ivaninu vjenčanu frizuru zaslužan je Frizerski studio Stiletto Emerika Gudelja, a make up potpisuje Tatjana Ivanković. A što je mladenka bez buketa? Vjenčani buket izradile su kreativne ruke Cvjetnog studija Masline iz Mostara.

Za Ivanin nakit pobrinula se Zlatarna Zaks te je styling upotpunila prekrasnim dijamantnim prstenom. Glavnu “mušku” ulogu na snimanju “odigrao” je Rolls Royce, kojeg je za potrebe snimanja ustupio Rent-a-car Luksuzna vjenčanja. Fotografije potpisuje Mate Zemljić iz Foto studija WAF.


Šesti Sajam vjenčanja održat će se 12. i 13. ožujka u Herceg Etno selu u Međugorju, u organizaciji Dee Leko, kao i do sada. Sajam vjenčanja i ove godine podržali su vrijedni partneri i sponzori među kojima su Konzum, Jana i Elektroprivreda.


Organizatorica njeguje humanitarni karakter te će se i ove godine na Sajmu održati humanitarna modna revija koju će nositi poznate osobe iz javnog života. Uz humanitarnu modnu reviju na Sajmu moći ćete vidjeti najnovije kolekcije vjenčanica, muških svečanih odijela, najnovijih trendova cvjetnih dekoracija, prstenja, make up-a I frizura, velik izbor luksuznih vozila koja će vas odvesti u početak vaše bajke.

Na pitanje o receptu za uspješan brak Ivana je za kraj rekla: “Univerzalnog savjeta za uspješan brak nema. Svaki par je individualan i ima svoje zakone. Ono što je neophodno jest beskonačno se truditi, kao na početku veze. Jedna izreka kaže – Brak je zajednica dvoje ljudi koji odbijaju odustati jedan od drugog”.

Internet magazin moja.ba je ponosni medijski pokrovitelj ovogodišnjeg 6. Sajma vjenčanja.

The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.