Diskografska kuća Hit Records ponosno predstavlja novu suradnju sa jednim od najboljih ženskih vokala, Ivanom Marić. Osim nove suradnje, Ivana je pripremila puno toga novoga i zanimljivoga, a ono najbitnije to je nova pjesma koja nosi naziv ”Zašto to toliko traje”.

U Ivaninoj karijeri dogodile su se velike promjene, koje će publika osjetiti u pjesmama kroz odlične aranžmane, produkciju, a i Ivanino zadovoljstvo itekako će se primijetiti.

Prelazak u diskografsku kuću Hit Records, ističe Ivana za nju je ogromna stvar, a kako kaže u okruženju sa spomenutom ekipom osjeća se veliki entuzijazam.

Osim nove diskografske kuće Hit Records, Ivana je oko sebe okupila potpuno novu ekipu koja od stilista, vizažista, autora, producenata, stoga ne sumnjamo u veliki uspjeh cjelokupne ekipe, koja je odlučila napraviti pravi boom na glazbenoj sceni.

Nova pjesma ”Zašto to toliko traje” svježe je izašla iz autorske radionice Ante Pecotića, koji također ističe kako se iznimno veseli suradnji sa Ivanom Marić i vjeruje u sve što se u budućnosti sprema.

”Ova pjesma je kao skrojena za nju. Znamo se već duže vrijeme, ali čini mi se da je tek sada došlo pravo vrijeme za suradnju, jer smo se na taj način bolje upoznali’, rekao je Pecotić, s kojim Ivana priprema pjesme za svoj drugi solo album, priopćio je Hit records.

The following two tabs change content below.

About The Author

One Response

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.