Upoznajte Ivanu Ćorić, mladu i ambicioznu Mostarku, koja je svoj hobi pretvorila u pravi posao.

ivana-coric

Mlada i perspektivna šminkerica Ivana će Vam zajedno s portalom moja.ba otkrivati tajne šminkanja.

”Imala sam želju otići na tečaj šminkanja zbog sebe. Htjela sam naučiti perfektno se našminkati za izlaske, svatove i slične prigode. Tako sam se odlučila završiti tečaj kod Tijane Avramović iz Beograda. Nakon tečaja sam objavljivala svoje slike na osobnom facebook profilu, pa su se moje prijateljice počele javljati i tražiti da ih šminkam”, rekla je u razgovoru za moja.ba Ivana.
Ivana kaže da je toliko zanimanje za njeno šminkanje bio šok za nju, te nije mogla vjerovati da će od hobija razviti pravi posao.

”S obzirom da je posla i narudžbi bilo jako puno, a ja nisam imala salon morala sam biti putna šminkerica. Kako su se narudžbe povećavale a ja nisam mogla stizati s adrese na adresu odlučila sam otvoriti salon. Naravno da je svaki početak težak, ali kada nešto voliš i kada ti uz to još i dobro ide poteškoće se brzo savladaju”, rekla je zadovoljno Ivana.
Svoju ponudu Ivana je sa šminkanja danas proširila ekstenzijom trepavica i korekcijom obrva, nakon obuke koju je prošla u Zagrebu i Visokom kod poznatih šminkera s ovih područja, a upravo se vratila s obuke 3D šminkanja u Zagrebu o čemu se možete više informirati na Ivaninoj službenoj Facebook stranici.

Mlada i perspektivna šminkerica Ivana će Vam zajedno s portalom moja.ba otkrivati tajne šminkanja te njegovanja i pripremanja kože za šminkanje.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.