Italija je najbolja turistička destinacija Mediterana i jugoistočne Europe prema odluci Međunarodnog centra za razvoj i unapređenje ugostiteljstva i turizma jugoistočne Europe ”Sacen international”.

Ta država je dobitnica priznanja “Zlatno turističko srce Mediterana i jugoistočne Europe”, koja će joj biti dodijeljena krajem travnja ove godine, a u sklopu turističke akcije ”Birajmo najuspješnije u turizmu Mediterana i jugoistočne Europe 2015”.

Stoga i ne čudi zašto je Italija najpopularnija destinacija za ekskurziju mostarskih srednjoškolaca. Cijena aranžmana se kreće oko 500 do 600 KM za tjedan dana. Uz Italiju, među popularnim destinacijama nalazi se i Španjolska, moja.ba saznaje iz nekoliko mostarskih škola.

italija ponuda ekskurzija

U sklopu te akcije ”Sacen internationala Španjolska je dobila priznanje ”Šampion ljetnog turizma”, FrancuskaŠampion zimskog turizma”, MađarskaŠampion zdrastvenog turizma”, BeogradŠampion sportskog turizma”, BečŠampion kulturnog turizma”, LjubljanaŠampion kontinetalnog turizma”.

Hotelijerski fakultet iz Opatije, Hrvatska, dobio je priznanje ”Najbolji fakultet Mediterana i jugoistočne Europe”, Banja Luka, BiH (RS) dobitnik je priznanja ”Zlatna čaša gostoljublja”, dok su Biljanini izvori, Ohrid – Makedonija dobitnik priznanja ”Najbolji restoran Mediterana i jugoistočne Evrope”.

Dobitnik priznanja ”Zlatno turističko pero – turistički reporter” je Perica Đaković iz Herceg Novog, priopćeno je iz ”Sacen internationala”.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.