Magazin BuzzFeed anonimno je ispitala nad dvadeset muškaraca s pitanjem kada su posljednji put zaplakali. Pročitajte njihove odgovore:

1. Na vjenčanju
”Prije dva tjedna na bratovom vjenčanju. Bio sam mu kum. Plakao sam kada sam vidio svoju mamu u njenoj haljini, i ponovno kada se par poljubio.”

2.Zbog glazbe
”Gotovo uvijek plačem. Glazba (neki uzdinutijih vokala) vas samo ubace u svoje djelo. To se događa svakodnevno jer radim kao audio inžejner i kao glazbenik, tako da se to događa nekoliko puta tijekom dana. Ne mogu se boriti s tim više, samo neka se dogodi.”

3. Iz sna
”Plakao sam prošli tjedan nakon što sam se probudio iz životopisnog sna gdje sam bio sa svojom bivšom. Nedostaje mi. Plakao sam kao sirijski imigrant pokraj mrtvog sina na plaži. Ja sam otac i ja ne mogu razlmišljati što se događa okolo.”

4. Zbog svoje mačke
”09. rujna ove godine, kada su mi je uspavali.

5. Bivše
”Jučer. Zato što je moja bivša žena odvela našu djecu od mene.”

6. Zbog detoksikacije
”Imao sam mutav vid dugo vremena. No, zaista sam plakao prije 3 godine prilikom detoksikacije pilulama.”

7. Zbog prokletog interneta
”Jučer sam na internetu gledao video koji me je trebao rasplakati. Radilo se o tome kako je pas sretan što vidi svoga vlasnika- sirijsku izbjeglicu.”

8. Tijekom spašavanja životinja
”Vjerojatno sam plakao nekoliko puta na dan prilikom spašavanja životinja.”

9. Zbog krivice
”Posljednji put sam plakap prije dvije godine. Imao sam sexy chat sa nekom curom, no onda sam priznao da je ona moja djevojka. Ona nije plakala, ali ja jesam.”

10. Nakon svađe
”Prije oko mjesec dana, prilikom napada tjeskobe izazvane svađom sa svojom djevojkom, gdje mi je postavila pitanje hoće li onda pasti zbog naše ljubavi.”

Young man with tear rolling down cheek, portrait, close-up

11. Prilikom sjećanja
”Plakao sam prije otprilike mjesec dana kad sam razmišljao o svojoj majci, koja je preminula 2010.”

12. YouTube izaziva na plač
”Redovito plačem. Ponekad sam plakao prilikom gledanja sportski videa na YouTubeu. Na primjer gledao sam video gdje jedan otac pomaže svome sinu preće preko ciljne linije na Olimpijskim igrama.”

13. Tijekom egzistencijalne krize
”Prije nekih mjesec dana kada sam mislio da ču umrijeti od stresa zbog očekivanjima svog posla i sam se pitam kako se nosim s tim. Samo ne možete shvatiti koliko mrzim jutranje smjene, a s obzirom da je ovo neka vrsta posla iz snova, ali samo je pitanje što radim u ovome poslu jer totalno gubim svoje vrijeme.”

16. Zbog udaljenosti
”Posljednji put sam plakao u travnju. Imao sam zanimljiv razgovor sa svojom najboljom prijateljicom koja se nedavno preselila iz NY u LA. Otišao sam je posjetiti ali zbog vremena i udaljenosti naš odnos je postao usran. Ona je počela plakati, onda sam i ja počeo jer sam osjećao kad nisam mogao porpaviti ono što se dogodilo.

17. Zbog idiotske reklame
”Prošli tjedan gledao sam Zillow-ovu reklamu u kojoj par usvoji dijete. Svaki put me uhvati…”

18. Na ‘Phish Show’-u
”Ovo ljeto, na drugom Phish Showu u Philadelphiji. Bio sam sav preplavljen radošću i srćeom”.

19. Litelarni emo
”Prošle subote popodne slušajući American Football -bend, a ne sport!”

20. Posljednja epizoda
”Bio sam pomalo skamenjen gledajući kraj HBO-ove serije John Adams. Plakao sam kada je Abigail umro.”

Iz ovih primjera dalo se zaključiti da i muškarci znaju plakati na neke banalne stvari poput filmova i sličnog, jer pravi muškarac će ispustiti suzu kada trebadne, a njegova bolja polovica bi trebala biti ta koja će to prihvatiti.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.