Udruga mladih Agape iz Ljubuškog i ove godine organizira humanitarnu akciju “Reakcija 2014.” u sklopu koje priređuju Božićni sajam. Sajam je, već tradicionalno, humanitarnog karaktera, te će svi vaši prilozi, kao i oni od prodaje, pomoći najugroženijim obiteljima ove općine.

Božićni sajam će se održati od 17. do 20. prosinca 2014. godine na Trgu domovinske zahvalnosti (iza Općine). Svakim danom od 9:00 do 12:00 na Trgu će biti postavljeni štandovi za primanje vaših donacija u vidu novca, hrane, školskog pribora, ogrijeva, igračaka itd., te ćete moći kupiti peciva, suhih kolača, čaj i sl.

Navečer sajam svoja vrata otvara u 18:00 sati, a zatvara u 23:00 sata. Tada će se prodavati rukotvorine, božićni ukrasi, kuhano vino, uštipci, čaj i razne poslastice, te sve posjetitelje očekuje bogat kulturno-zabavni program i Djed Božićnjak. Sav prikupljeni novac od donacija i prodaje će biti iskorišten za kupovinu namirnica i pripremanje paketa za preko 200 potrebitih obitelji općine Ljubuški.

”Provedimo zajedno ovo blagdansko vrijeme uživajući u dobrom društvu, hrani, kuhanom vinu i glazbi, a pri tom učinimo dobro djelo za sugrađane kojima je to iznimno potrebno. Donesite dobro raspoloženje, povedite dragu osobu i učinite da nečiji Božić postane barem malo sretniji”, priopćeno je iz udruge mladih Agape.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.