Ako ste mislili da hrana koju jedete ne utječe na vaš seksualni život, u krivu ste. Stručnjaci su načinili popis hrane koju treba izbjegavati prije akcije u krevetu.

Mliječni proizvodi

Prije seksualnog čina nije preporučljivo konzumirati mliječne proizvode. Proteini koje unosite u mliječnim proizvodima prilikom probave mogu uzrokovati plinove i grčeve.

Gazirani sokovi

Gazirana pića zbog dodatne karbonizacije mogu vam ”napuhati” trbuh. Zbog ovoga se nećete osjećati poletno za akciju.

Proizvodi od brašna

Kruh, tjestenina, riža, žitarice i drugi ugljikohidrati nisu preporučljivi za konzumaciju prije seksa. Kad konzumirate proizvode od bijelog brašna naglo vam se poveća i smanji razina šećera u krvi. Ova reakcija umara tijelo i mnogi se osjećaju umorni i lijeni nakon konzumiranja ovih jela.

Crveno meso

Najveći utjecaj na libido ima umor. Tijelo kada probavlja meso se umori i iscrpi jer je to dugotrajan proces. Tako svu energiju vaše tijelo umjesto na seks potroši na probavu hrane.

Kava

Kava je diuretik i ono što popijete popodne vaše tijelo će tek osjetiti za devet sati. Kad bude vrijeme za akciju vi ćete se zapravo osjećati pravo isušeno. Osim toga njezina gorčina uzrokuje loš zadah, što dodatno ubija želju za seksom. Kava je zapravo pravo anti-seks piće.

Također, prije seksa nije preporučljivo konzumirati soju, voćne jogurte, energetske pločice, te alkohol.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.