Nakon pauze iz obiteljskih razloga Anđela se vraća na scenu božićnim solo albumom pod naslovom ”Na dobro vam došao Božić” u izdanju Croatia Records.

Radi se zapravo o prvom samostalnom CD-u pjevačice iz njemačkog Darmstadta koja je podrijetlom iz Konjica i koja je time ostvarila dugogodišnji san i nagovijestila povratak na glazbeno-estradnu scenu u Hrvatskoj i iseljeništvu, na kojoj je poznata još od svog prvog hita ”Ima li nade za nas” u duetu s Draženom Zečićem.

CD pod naslovom ”Na dobro vam došao Božić” na tržište izlazi krajem studenog, a snimljen je u splitskom studiju Lea Škare, talentiranog producenta koji potpisuje aranžmane svih 13 pjesama. Anđela samostalno izvodi deset pjesama, dok joj se u tri dodatne pjesme priključuju Maja Blagdan, Alen Nižetić i Dražen Zečić.

”Presretna sam što je moj prvi samostalni album konačno ugledao svijetlo dana. Malo je duže trebalo, ali uvijek je potrebno da se više faktora složi kako bi se ostvario ovakav projekt. Meni je zadnjih godina prioritet bio na obitelji, glazbom sam se i dalje bavila usput, ali osjetila sam da je sada tek sazrjelo vrijeme za CD. Nadam se da će se publici svidjeti. Organiziramo dvije službene promocije CD-a, jednu u Njemačkoj, konkretno u Darmstadtu, gdje sam počela pjevati i gdje sam odrasla, a drugu u Splitu, gradu za kojeg sam također vezana, što pjevanjem, što i u obiteljskom smislu. Nadam se uskoro i nastupima u Hercegovini, gdje su moji korijeni i gdje također svake godine dolazim”, rekla je Anđela.

Odabir pjesama uključuje tradicionalne hrvatske božićne pjesme, ali i nekoliko manje poznatih pjesama koje su Anđeli posebno drage i koje već dugi niz godina redovno izvodi u adventsko i božićno vrijeme.
U korak s izdavanjem CD-a uskoro će biti objavljen i video spot za pjesmu “Padaj s neba”.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.