Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača organizira humanitarni koncert ”Pokažimo veliko srce” za pomoć oboljelom dječaku Andiju Milasu.

Maleni Andi boluje od SY West sindroma, SY Willams sindroma, te stenoze srčane arterije, celijakije i drugih bolesti. Njegova bolest je neizlječiva, dijete je s posebnim potrebama. Mjesečno je dječaku potrebno samo za lijekove 1500 KM, što nezaposlena majka od njegove invalidnine ne može pokriti, pa se oslanja na pomoć dobrih ljudi.

Humanitarni koncert koji je zamišljen kao kolaž program pjesme i plesa hercegovačkih umjetnika, održat će se se održati u utorak, 14. 06. 2016. u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače.

U programu će sudjelovati mostarske grupe Sinergija i Twist, zatim Ivo Jurić, klapa Drača, Mostarske mažoretkinje, plesni studio MoStars, a specijalni gost koncerta biti će sjajni Marko Bošnjak.

Cijena ulaznice je 5 KM, a sav prihod od koncerta namijenjen je za liječenje malog Andija.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače, zatim na info pultu Mepas Malla kao i u caffe baru Mirage.

Također, svi ljudi dobroga srca mogu pomoći uplatom novca na žiro račun 1402010018351995 Sperbank BH d.d i uplatama iz inozemstva SWIFT SABRBA 22, IBAN BA 39 1402010018351995 s naznakom za malog Andija.

Nije kao ostali dječaci
Ovaj maleni dječak nije kao ostali dječaci. Ne želi skupe igračke. Andi ima samo jednu želju, a to je da ozdravi i provede djetinjstvo bar približno kao sva ostala djeca.

Tekst o malenom Andiju možete pročitati na linku.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.