Hard Body workout je vrlo intenzivan trening, a namijenjen je provedbi u vašem stanu, kući, garaži, parku, plaži, hotelskoj sobi. Postoji i prilagođen Hard body grupni program vježbanja. Osnivač Hard Body sustava je Tomislav Dolušić, koji je preko 20 godina svog profesionalnog fitness iskustva spojio u ovaj program.

marina nožić hard body3

Trening program se sastoji od 9 originalnih treninga, koji se nalaze u kompletu od 5 DVD-a, kao i u knjizi, vodiču treninga i prehrane. Plan prehrane sastavile su vrsne nutricionistice, Diana Gluhak i Alma Letić.

Ovaj program namijenjen je svim punoljetnim osobama, ženama i muškarcima. Gornje granice nema.

Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. Što znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob!

Dobiti ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Hard body sustav se provodi uz pomoć 3 najmoćnija trenažera, a to sukettlebell ili girja, suspenzijski trenažer, te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.

Kroz 12 tjedana, proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi.

Prednost Hard body sustava je da se trenira samo 4 x 45 – 50 min tjedno! Zaista nije više potrebno trenirati 6 x po 2 sata tjedno, gubiti vrijeme na dolaske i odlaske u teretanu, ako za to nemate vremena.

To je sve moguće zato jer se u ovom programu primjenjuju najnovija dostignuća u funkcionalnom treningu. Tzv. visoko intenzivan intervalni trening zaista je superioran način treniranja.

Hard body trening možete provoditi doslovno bilo gdje. Potrebni su vam navedeni rekviziti, kettlebell, suspenzijski trenažer, vlastito tijelo, strunjača te samo 2 m prostora.

Ovaj program je prije par mjeseci stigao i u Mostar. Dovela ga je fitness trenerica Marina Nožić, već na prvom certificiranju u Zagrebu. Na sajmu Dani ljepote i fitnesa ovaj program je predstavljen a na njemu je sudjelovala upravo Marina, inače suradnica portala moja.ba.

marina nožić hard body5

”Cure su ispočetka bile skeptične po pitanju programa jer su spomenuti treninzi bili novina za žene. Ali kad su se vidjeli rezultati programa krenulo se ozbiljno vježbati. Definitivno svaka od njih je složna u jednom: ‘imamo sve manje celulita i jako smo sretne radi toga’. Dosta su dobile na snazi na kondiciji. Često od polaznica čujem ” e sad mi nije nikakav problem čistiti, snijeti kolica. Osjećam se punoo  bolje, poletnije i snažnije”, rekla nam je Marina o prvim iskustvima novog programa u Mostaru.

Njene polaznice imaju jako lijepo oblikovane noge, ruke. Općenito cijelo tijelo.

”Naravno, prehrana je također važna za sve.  Kvalitetna prehrana i trening su dobitna kombinacija! I nikako drukčije ne može. program se provodi po fazama. Radi se i snaga i kondicija te mobilnost. Tu su i testovi”, rekla nam je Marina koja provodi poluprivatne grupe Hard bpdya, ali i privatne treninge.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.