Hercegovina se napokon probudila, barem kada su u pitanju koncerti, zabava i noćni život. Naime, vikend pred nama obiluje koncertima pjevača različitih glazbenih stilova.

U četvrtak u Mostaru u OKC Abrašević nastupa bend ”Majmoon’ ‘ iz Münchena koji već 10 godina eksperimentira s interakcijom rock zvuka i vizualnih elemenata. Originalnu postavu benda koju čine gitara, bas i bubanj, vremenom su mijenjali u suradnji sa drugim glazbenicima i umjetnicima.

”Majmoon” je do sada u sklopu svojih turneja svirao u Njemačkoj, Nizozemskoj, Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Francuskoj. Cijena ulaznice za mostarski koncert, koji će se održati 31.7., iznosi 5 KM, a počinje u 21 sat.

Od 1. do 31. kolovoza u organizaciji Udruge ”EVERGREEN FEST” i caffe Evergreena-Grina, koji bilježi svoje postojanje od 1987. godine održat će se festival s preko 30 poznatih grupa, kulturno umjetničkih zbivanja, party večerima, dj programima, roštiljadama.

U sklopu ovog festivala u petak će nastupiti DJ Dama (BiH), u subotu 2. kolovoza grupa Floridus (BiH), dok će u nedjelju 3. kolovoza publiku zabavljati grupa Studgart on line (Srb).

Ovog vikenda se također održava West Herzegovina Fest na kojemu će izvan festivalske konkurencije nastupiti sljedeći izvođači: u četvrtak će nastupiti Zoster, Postolar Triper; u petak T.B.F., dok je za subotu rezervirana zabava uz Nenu Belana & Fiumense.

Ljubitelji nešto drugačijeg zvuka također će ovog vikenda doći na svoje. Popularni pjevač Željko Samardžić će i ove godine, tradicionalno, u subotu 2. kolovoza, održati koncert u najboljem ljetnom klub na otvorenom ‘Daleka obala’ u Mostaru.

Također, istu večer u Mostaru u Aqua parku Havana nastupiti će mladi folk pjevač Adil. Cijena ulaznice na njegov koncert iznosi 5 KM.

U subotu u Hercegovini nastupaju i Indira Radić u clubu Acapulco u Širokom Brijegu, Željko Bebek u club Flash u Čitluku, te Olja Bajrami u Gaudeamus clubu u Posušje.

U petak 1. kolovoza će nastupiti Saša Matić u istom clubu, dok će u clubu Diamond u Ljubuškom nastupiti Haris Džinović.

Važno je napomenuti kako će 2. kolovoza u 22:30 sati koncert u Čapljini u sklopu Međunarodnog ljetnog karneval održati kraljica hrvatske estrade Jelena Rozga.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.