Ivan Pervan iz Čitluka je mladi frizer koji uspješno gradi svoju karijeru u Zagrebu. Ljubav prema frizurama i kosi naslijedio je od mame Vesne koja je i sama bila frizer. U svijet frizerstva je službeno ušao u jesen 2010. godine i od tada njime suvereno kroči. Radio je na prestižnim modnim događajima u Hrvatskoj.

Njegove frizure su nosile Lejla Šehović, Renata Sopek, Antonija Šola, Iva Jerković, Danijela Martinović, Nives Celsius, Maja Šuput, Antonija Blaće, Bojana Gregorić, a radio je frizure za revije modnog dvojaca Elfs i za dizajnera Ivicu Skoku.
Ivanu je želje jednog dana imati svoj frizerski studio, no trenutno svoje educiranje, ideje, kreativnost usavršava u frizerskom studiu Royal Profesionel u centru Zagreba.

Mladi frizer kaže kako je završio večernju školu smjer frizer/stilist na Otvorenom Pučkom Učilištu u Zagrebu. ‘’Uz dobru volju i želju koju sam uspio usmjeriti u frizerstvo vremenski mi nije trebalo puno da pohvatam osnove i krenem raditi. Moram priznati da nije bilo jednostavno i lako na početku. Imao sam super ekipu oko sebe koja me vraćala na pogreške da to bude na kraju gotovo savršeno. Upijao sam i vježbao na lutkama i prijateljicama sve novitete, a tu mi je pomogao sad već i dobar prijatelj ujedno i kolega Ivica Palinić’’, kazao je Ivan koji je priznao kako mu nije bilo lako napustiti Hercegovinu kako bi ostvario životni san.

Mladog frizera smo zamolili da savjetuje naše čitateljice izborom frizure za nadolazeće praznike.

‘’Za nadolazeće blagdane i i sam doček Nove Godine predlažem frizure sa puno volumena u obliku valova koji su uvijek u trendu ili zaglađenih poput visokog repa. Sve ostalo je klasika koja uvijek može proći pod dobrom frizurom’’, savjetuje Ivan.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.