U sarajevskom hotelu Europa, pod budnim okom kamera televizije N1, Brend EM vision, iza kojeg stoje dva mlada talentirana mladića Eldar i Miloš, predstavio je svoju novu kolekciju pod nazivom ”KING”.

”Našu kolekciju čine zanimljivi, ekstravagantni i unikatni, a opet nosivi dodaci. Kreativno osmišljene naočale uz bliže dodatke ogrlica, zatim kruna i posebno izrađene slušalice koje uz naočale od limenki sačinjavaju najzanimljiviju kombinaciju. Trudili smo se da ovoga puta više istaknemo kreacije takvog tipa, međutim ubrzo od nas očekujte i izradu cjelokupnih kostima. Možemo već da kažemo da privodimo kraju izradu spartanskog kostima koji će se naći na jednom od sljedećih projekata. Važno je istaći i ‘freedemboyz’ naočale, te ogrlicu i kačket koje smo uz njih kombinirali.”

Kreacije iz nove kolekcije nosile su rep pjevačica Maja Mahmutović poznatija kao Maja Majami i mlada pjevačica Amra Bratić.

Zaštitno lice kolekcije je Miloš Tomić, dečko koji iza sebe ima uspješnu suradnju s berlinskim modnim kućama.

em vision milos

Dizajn je većim dijelom Miloševo djelo koje je Eldar Tokić aka Robin Fierce kreirao i pobrinuo se za stajling čime su pokazali umjetničku spretnost da ujedine dva uma u jedno umjetničko djelo.

Zainteresiranost za njihov rad pokazao je i famozni Stefano Gabbana, iskazujući želju da bolje upozna njihov rad.

em vision milos 2

Pored već spomenute ”KING” kolekcije i velikog projekta FreedomForArt, ovaj mladi – talentirani tim je za veoma kratko vrijeme sudjelovao na još nekoliko projekata. Kao posebno važno, ističu njihovo sudjelovanje u video spotu ”Žena svijetom upravlja”, mlade pjevačice Rialde Lokvančić, gdje se može vidjeti da Rialda i plesači nose upravo njihove kreacije. Te također sudjelovanje u Spotu ”Trinidad & Tobago” od poznatih repera Jale i Bube Corelli-a.

em vision milos 3

Na pitanje što očekuju od ove kolekcije, momci su naglasili su da će im ova kolekcija biti motivacija za buduće projekte, te da upravo rade na video spotu repera Nihada Smajlovića.

Gdje su im granice, te na čemu baziraju sav svoj rad?

EM vision tim se nije ograničio na posebno polje umjetnosti, već smo sebi dali potpunu slobodu da radimo na više polja umjetnosti istovremeno. Šalimo se kako i sami sebe nekad iznenadimo na koliko projekata radimo istovremeno s potpunom posvećenošću svakom.” Kazali su i da su njihove kreacije za vrijeme koje tek dolazi i više puta su predvidjeli što će to ponuditi svjetski poznate osobe.

em vision milos 4

Nakon uspješnog predstavljanja nove kolekcije ”KING”, što je to što nam spremate u skorije vrijeme?

”U skorije vrijeme možete očekivati novo izdanje slika EM vision tima i Rialde i da pripremaju iznenađenje s momcima iz Red Eye ekipe, kao i drugu fazu projekta FreedomForArt koji će biti prikazan kroz dokumentarac, gdje će već ostvareni nositelji promjena kroz inspiraciju i motivacijski govor motivirati kako mlade, tako i cjelokupnu javnost s pozitivnim učincima koje su oni omogućili našoj zemlji.

em vision milos 5

Tim projektom EM vision nastoji da bude primjer drugima i izgradi što je više moguće mladih umjetnika, kao i da skine okove predrasuda koje nosi naše društvo.

Fotografije je snimio fotograf Mladen Blagojević, a za frizuru je bio zadužen Adel Husić, iz studija Head Line Maglaj. Sponzori ovom mladom dizajenerskom dvojcu su Vertigo, King and Queen’s.

em vision milos 6

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.