Muškarca i dijete fotografirala je prije dvije godine Heather Whitten, profesionalna fotografkinja. I nije to bilo koji muškarac i nije to bilo koje dijete.

Ovu je fotografiju Facebook zabranio zbog “neprimjerenog sadržaja”.

Muškarca i dijete fotografirala je prije dvije godine Heather Whitten, profesionalna fotografkinja. I nije to bilo koji muškarac i nije to bilo koje dijete, prenosi Večernji.hr.

To su njezin suprug i njezin sin koji se u to vrijeme borio s visokom temperaturom, povraćanjem i dijarejom uzrokovanom salmonelom, a trenutak koji je “uhvatila” Whitten bio je tek jedan djelić višesatnog boravka pod tušem dok je otac brižno držao njihova malog sina pod tušem kako bi mu se snizila povišena temperatura.

Slika govori tisuću riječi, a Facebooku je ova fotografija “rekla” da se radi o neprimjerenom sadržaju pa je uklonjena s profila. A priča je sasvim posebna, topla, brižna i prikazuje ljubav između roditelja i djeteta, ljubav nemjerljivu s ijednom drugom.

Heather je odlučila ispričati priču nanovo…

‘Ovo je bilo u studenom 2014. godine. Fox je završio na hitnoj zbog trovanja hranom te su mu otkrili salmonelu, iako nikad nismo otkrili gdje ju je pokupio. Thomas je proveo sate s njim pod tušem pokušavajući mu spustiti temperaturu, a sve što je Fox izbacio iz sebe, bilo povraćanjem, bilo dijarejom, sve bi se odmah ispralo s njih. To je bio vrlo snažan trenutak za nas roditelje. Uplašili smo se da nije nešto još gore od virusa, ali imali smo iskustva s jakim reakcijama pa smo se suzdržali.

Dok sam sjedila s njima pod tušem, jednostavno su me preplavili osjećaji zbog scene koja se odigravala preda mnom. Taj muškarac. Taj suprug, i partner i otac. Bio je toliko strpljiv i pun ljubavi, tako snažan s našim malim sinom u krilu. Šaputao mu je nježno kako bi ga utješio, ponavljao mu da će sve biti u redu i da će se on brinuti o njemu… Fox je od rođenja više bio “moj blizanac”. Uvijek bi za utjehu prvo dolazio k meni. Ali u ovim trenucima trebao je i tražio Thomasa… Uzela sam fotoaparat i uhvatila nekoliko tih trenutaka i podijelila ih. Iznenađena sam koliko ljudi nije otišlo dalje od fotografije, nisu pročitali priču i kritizirali su me zbog tog nerazumijevanja . Na fotografiji nema ništa eksplicitno, ni kod Thomasa ni kod Foxa.”

Na fotografiji je samo prikazana ljubav i snaga….

Priča je uskoro postala pravi hit, a Heather je u medijima ispričala priču koju joj je Facebook htio “ugasiti”…

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.