Jeste li tip koji voli pamučne bokserice ili seksi čipkaste tange? Index.hr otkriva što odabir donjeg rublja govori o vama.

1. Obične pamučne gaćice

Ako birate udobnost i klasiku prije svega vjerojatno ne volite promjene u životu. Vodite se za onom “ako nije pokvareno, ne popravljaj”, a obične vam gaćice daju stabilnost i udobnost koju tražite i u životu.

2. Bodi

Uživate u jednostavnim stvarima u životu i vaš stil se može opisati kao “lijeni chic”. Ne brine vas ni činjenica da se morate skroz skinuti da biste otišli na toalet.

3. Tange

Mnogi o vama misle da ste klaun u ekipi. Definitivno znate nasmijati sve oko sebe i u centru ste pažnje. Ne volite puno komplicirati pa tako ni s donjim rubljem, zato birate ono s najmanje materijala.

4. Dječačke bokserice

Ako biste sebe trebali opisati jednom rječju ona bi vjerojatno bila “dečkić”. Ne zanimaju vas push up grudnjaci i ukrašene gaćice. Volite jednostavnost, a najviše vam se sviđa činjenica što se na kraju dana ne morate presvući u druge gaćice za spavanje.

5. “Hipster” gaćice

Vi ste osoba koja više od svega subotom voli ležati u krevetu i gledati omiljenu seriju, a ne želite odvojiti udobnost od seksepila pa ste našli zlatnu sredinu.

6. Gaćice bez rubova

Vi ste osoba koja zna što želi i napravit će sve da do toga i dođe. Odlučni ste u svemu što radite, od vaše karijere do toga da nipošto ne želite da vam se vide rubovi gaćica ispod odjeće. Uvijek imate ispunjen dan i volite se družiti s ljudima, a pritome ne razmišljati od tome jeste li obukli pravi komad donjeg rublja.

7. Gaćice s visokim strukom

Vi ste prava stara duša. I nije da nosite ovakve gaćice zato jer su sad u trendu, vama se stvarno sviđaju jer obožavate vintage estetiku pedesetih.

8. Široke bokserice

Iskreno, vas baš boli briga za sve. Radite ono što želite i nikome se ne opravdavate. Vi ste “uvijek kontra svega”.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.