Menstruacija je dio ciklusa kroz koji žene prolaze svaki mjesec. No ‘oni dani mjesecu‘ mogu biti nelagodni, što zbog grčeva, a što zbog nesigurnosti tijekom krvarenja. I dok neke žene ne vjeruju tamponu te zaziru od njegovog umetanja, niti ulošci nisu savršeni.

“Gaćice su podložene na području međunožja te imaju visoku razinu upijanja, možete ih oprati i ponovno koristiti pa dugoročno značajno smanjuju troškove”, piše Zadovoljna.hr.

Osim što se mogu zgužvati ili pomaknuti sa strateške pozicije, ocrtavaju se na hlačama zbog čega se ne uklapaju uz svaki stajling. No čini se kako je higijenskim dodacima konačno došao kraj, a sve zahvaljujući ‘pametnim’ gaćicama.

Riječ je o menstrualnom donjem rublju koje je lansirala tvrtka Thinx, koje djeluje bolje od uložaka, a estetski se ne razlikuje od klasičnog ženskog rublja.

Tvrtka je lansirala modele gaćica prilagođene raznim ukusima žena, čiji je dizajn elegantan i trendi. U kolekciji menstrualnog rublja mogu se pronaći tangice, klasične gaćice, one visokog struka ili pak bokserice, a a namijenjene su različitim fazama ciklusa, odnosno obilnosti krvarenja.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.