Nova studija otkriva najosjetljivije seksualne točke na vašem tijelu. Naravno, vaš klitoris na vrhu popisa-, ali to nije jedino mjesto koje, kada se stimulira, vas može dovesti do orgazma. Saznajte na koje točke muškarci trebaju obratiti pozornost kada se nađete u postelji.

Klitoris

”To je svakako najosjetljiviji meta na vašem tijelu”, kaže Gloria Brame, autorica ”Seks za odrasle”. Neka vaš partner stimulira klitoris laganim pokretima, koje s vremenom počne ubrzavati. Za simulaciju se može poslužiti i nekim seks igračkama.

Vagina

Kegelove vježbe mogu poboljšati vaginalnu stimulacija, te vas mogu brže dovesti do orgazma. Možete ih raditi bilo kada, a zadovoljstvo neće izostati.

Usta/usne

Usne su jako osjetljive i senzualnim poljupcima možete se međusobno izluditi. Naravno ne zaboravite koji put gricnuti usnu jedno drugome.

Prednja strana vrata

Zašto je ovo područje tako osjetljivo i senzualno? Jer je povezan sa živčanim završetcima tako da milovanje i ljubljenje na ovom području posebno uzbuđuje.

Grudi

Kada vaš partner miluje grudi, vaše tijelo otpušta oksitocin, kaže Beverly Whipple, Ph.D., profesor Emerita na Sveučilištu Rutgers. Na ovaj način žene postaju još uzbuđenije i spremnije za akcije.

Bradavice

Žene obično imaju osjetljive bradavice, ali većina ih voli blago milovanje ili lagano grickanje, tvrdi Brame. Uputite partnera kako želite da se tretira vaše bradavice.

Unutarnja strana bedara

Ovo područje je prepuno živčanih klastera, ali mu je potrebno posvetiti više pažnje u odnosu na druga osjetljiva mjesta na vašem tijelu, kaže Brame. Neka vaš partner ljubi, gricka, ili se čak igra s kockom leda po vašim bedrima.

Povratak na vrat

Vrat je vruća točka: izuzetno osjetljiva, puna krvnih žila, te je povezana s ranjivosti, kaže Brame. Neka vam partner masira vrat kako bi se opustili, a potom neka vas obaspe poljupcima koji će vas izludjeti.

Uši

Uši su jako osjetljive, kaže Brame. Neka vaš partner jezikom dodiruje vanjski rub uha i neka vam šapuće nešto seksi. Prljavi razgovor plus topli dah na svojim ušima i vratu je prilično zasigurno znak koji će probuditi ostatak vaših osjetila, kaže Brame.

Donji dio leđa

U svoj repertoar predigre dodajte masažu. Masaža će pomoći svim vašim osjetilima da se opuste i da se prepustite čarima seksualnih igrica.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.