Ljubitelji čokolade okupili su se  treći put na “Čokoladnim neredima” na Španjolskom trgu u Mostaru. U isto vrijeme “čokoljupci” su se organizirano okupili ispred BBI Centra u Sarajevu, Parku Petar Kočić u Banjoj Luci, te spontano u Zagrebu, Visokom i Bosanskom Petrovcu.

Po riječima inicijatora Čokoladnih nereda i člana Udruge za promicanje kvalitete življenja “Plus” Ivana Rozića, ideja ovogodišnjih “nereda” jeste da svaki posjetitelj ponese sa sobom dvije čokolade – jednu koju će podijeliti s okupljenom ekipom, a drugu koju će donirati građanima s područja koja se najviše pogođena nedavnim poplavama.

“Čokoladni neredi nisu zamišljeni da građanima šalju neke poruke već da ih podsjete da se druže i uživaju u malim životnim zadovoljstvima koja nam svima u današnje vrijeme nedostaju”, kazao je Rozić, dodajući kako su ‘Čokoladni neredi’ osmišljeni baš zbog sve većeg nedostatka pozitivne energije i događanja u društvu i medijima.

Napomenuo je kako će ovakvi “neredi” postati tradicija gdje će se možda stvoriti neke nove pozitivne ideje i vjeru u bolju budućnost.

Organizatori su ranije pozvali i sva ostala mjesta i gradove u BiH i regiji da se spontano okupe u isto vrijeme, te sami naprave svoje “čokoladne nerede”.

Također, svi čokoljuljupci su pozvani da svoje fotografije uživanja u čokoladi objave javno na Facebooku s oznakom #cokoneredi.

Iz arhive Bljesak.info/moja.ba

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.