Delikatesna radnja u Sarajevu sinoć je bila ispunjena ružičastim točkicama koje se nalaze na naslovnici CHICovnika, prvog planera za žene koji je osmišljen, dizajniran i tiskan u Bosni i Hercegovini.

Razlog tome je bilo druženje koje je organizirano upravo na adresi Obala Kulina Bana 10 u Sarajevu, gdje bh.dame dobile priliku razgledati CHICovnik uz neodoljive slastice i vino.

Sjajnu atmosferu su probudila poznata lica, sve redom bh.dame sa stilom koje su uz macaroonse i kuglice od čokolade prelistavale stranice CHICovnika upoznajući se tako sa sadržajem planera za žene kojeg između ostalog čine brzi i zdravi recepti, mjesečni budžet, lista želja u 2015. godini i sve one male sitnice koje su ga učinile chic modnim dodatkom i osobnim asistentom koji će ženu sa stilom pratiti kroz svakodnevno izvršavanje obveza, navodi se u priopćenju.

Posjetitelji su sjajno prihvatili ideju isticanja ilustracije ručno izrađene čipke, za BiH karakterističnog miljea, na naslovnicu CHICovnika, a svi prisutni sinoć su uz dobre dojmove i provod, doma otišli s personaliziranim primjerkom CHICovnika, jer je svaki došao uz ručno ispisanu, drugačiju motivacijsku poruku.

CHICovnik je od danas, 3.12., dostupan u prodaji u svim Super i Maxi Konzum trgovinama u Bosni i Hercegovini po cijeni od 12,35 KM, a sve novosti vezane uz ovaj planer za žene možete pratiti na službenim društvenim mrežama (facebook.com/chicovnik i instagram.com/chicovnik), te na www.chicovnik.com.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.