U concept store Modamo.kreaARTiva u Mostaru je predstavljen CHICovnik – prvi bh. planer sa stilom u potpunosti prilagođen ženama.

Planer ima dizajnerski osmišljenu naslovnicu kako bi odgovarao pravom trendy, chic dodatku za sve žene, bez obzira na dob, zanimanje, visinu i težinu. Naslovnicu nacrtanu na tvrdim koricama krasi ilustracija ručno vezene čipke, baš poput one kakvu danas naše mame i bake u kredencima čuvaju od zaborava vremena.

Pored toga što je CHICovnik, zahvaljujući svom dizajnu, već karakteriziran kao chic dodatak za svaku ženu, on će postati i vaš vjerni asistent u kvalitetnoj organizaciji vremena, kontroli kućnog budžeta i ispravnim korištenjem omogućiti vam da si priuštite sve ovo što želite u narednoj godini. Naime, CHICovnik ima planer za svaki dan razrađen po satu kao i poseban prostor za važne napomene. Uz to svaki dan nosi sa sobom i prostor za inspirativnu izjavu kao i prostor za zapisivanje dnevnog cilja.

CHICovnik ima i posebne stranice kao što su stranica s brzim i zdravim receptima, stranica za zapisivanje mudrosti i smiješnih anegdota s dragim vam osobama, stranica za planiranje mjesečnog proračuna i ostale zanimljive sadržaje, zahvaljujući kojima CHICovnik postaje pravi mali chic asistent, ne samo u izvršavanju obveza nego i u planiranjima troškova, planiranju slobodnog vremena i slično.

CHICovnik je u potpunosti osmišljen, dizajniran i proizveden u Bosni i Hercegovini, a njegov dizajn, sadržaj, praktičnost i jedinstvenost ga čine najpoželjnijim blagdanskim poklonom.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.