Postoji neko nepisano pravilo da je muškarac taj koji mora prvi izreći “Volim te”.

I nerijetko se dogodi da se baš to “pravilo” krši. Žene će vjerojatnije prve iskazati svoje emocije, ali istovremeno se i pitati zašto od druge strane ne dobivaju isto, piše Večernji list.

I prolazite kroz sedam faza, barem tako piše Elite Daily. 

1. Razvijaju se neki osjećaji, ali to nije ljubav…

To je početna faza kad možete satima ležati u krevetu jedno kraj drugog, provesti cijeli dan zajedno na bicikliranju i nije vam dosta. I ponavljate si: Ići ćemo korak po korak…

2. Zaljubljeni ste i nema povratka

U ovoj fazi više ne možete negirati osjećaj zaljubljenosti koji imate. Ova faza dolazi otprilike kada ste tri mjeseca u vezi. Slušate kako vam on priča da želi s vama otići na kraj svijeta, a vi se mislite: Što je ovo ako nije ljubav? Ipak, niste još sto posto sigurni da on ima iste osjećaje. Da vas zaista voli.

3. Izgovori to na glas, ali sasvim slučajno

Ona situacija kada pričate na telefon i na kraju razgovora, njemu sasvim slučajno izleti: Čujemo se, volim te, pusa..I vi ste u ludilu. Razbijate glavu je li to rekao zaista sasvim slučajno i kako mu se tomoglo dogoditi ako to zaista i ne misli?

4. Navodite ga da to izgovori

U ovoj fazi postajete nestrpljivi i pokušavate to izvuči iz njega. nekoliko “usput” nabacanih tema i pitanja koje bi mogle dovesti do odgovora voli li vas zaista. I prave ste majstorice u osmišljavanju zakukuljenih scenarija koji bi mogli dovesti do priznanja.

5. Bojite se da ste ga prestrašili

Nakon svih pokušaja i dalje nema te izjave. Bojite se da ste ga možda sa svim onim pričama prestrašili i odgodili scenarij u kojem će vas on pogledati u oči i reći: Volim te! Ako je prošlo šest mjeseci vaše veze, a vi još niste to čuli, polako se počinjete ljutiti. Pa koliko je potrebno vremena? U ovoj fazi je na kocki vaše povjerenje i počinjete sumnjati u njegovo ponašanje.

6. Shvaćate koliko je glupo to pravilo

Tko je napisao to pravilo i zašto bismo ga se trebali držati? Zašto muškarac mora biti taj koji će prvi izreći Volim te? Shvaćate da ako ste zaljubljeni imate nešto za izgubiti.

7. Konačno to izgovara

I sada ste sretne, sve je bilo i više nego savršeno. I sada počinje nova briga..Hoće li vas i kada zaprositi?

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.