U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models te pod pokroviteljstvom svjetski poznatog branda NIVEA, u periodu od 27.-29.04.2017.godine u hotelu “Holiday” sa početkom u 20h, održaće se 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo.

Abc Models Sarajevo, kao profesionalna agencija s najdužom tradicijom u BiH, pored što organizira modne događaje, promocije, revije i reklamne kampanje, pruža izuzetne usluge, uključujući komercijalni i fashion modelling, marketing poznatih modnih brandova, PR i razvoj modnih brendova, TV produkcije, obuke za modele te zastupnik je i mnogobrojnih svjetskih modelling natjecanja. Danas modeli agencije Abc Models Mgmt International šetaju svjetskim pistama u Italiji, Kini, Turskoj, Engleskoj, Americi, Austriji, Njemačkoj, Indiji i predstavljaju najprestižnije modne marke.

Povodom predstojećeg najznačajnijeg modnog događaja 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, prije nekoliko dana održan je prvi kasting u hotelu “Holiday”, a u tijeku je ONLINE CASTING – te ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojke i muškarce od 14 – 24 godine, da se prijave u inbox na Facebook stranici agencije Abc Models ili putem emaila na:
abc.models.info@gmail.com
Rok za prijavu je 25.04.2017.godine.

Najboljima će se, pružiti prilika da rade revije na bh. sedmici mode, internacionalnoj sedmici mode, da snimaju mnogobrojne reklamne kampanje za dizajnere i modne kuće ali i mogućnost da se predstave ino modnim skautima, te ostvare internacionalnu modnu karijeru.

Prijava treba sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime, visina, težina, godine, grad i broj mobitela.

rsz_38_nivea_bh_fashion_week_sarajevo_ok_najava

Inače, ovogodišnji vizual za 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koji je inspirisan djelima renesansnog slikara Botticellija “Alegorija proljeća” i “Rađanje Venere”, osmislila je sarajevska dizajnerica Tea Zubović, make up potpisuje Maja Koristović Talović , a frizuru Ante Vukojević. Fotograf kampanje je Edvin Kalić.
Zaštitno lice je mlada i uspješna Lejla Muminović, model agencije Abc Models Mgmt International, koja osim u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli, ima predstavništvo i u Zagrebu, Beogradu, Podgorici, a u tijeku ove godine otvara svoj ured i u Beču, stoji u priopćenju.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.