Saudijski bračni savjetnik objavio uputu za tjelesno discipliranje žena. Kaled al Sakabi, obiteljski terapeut iz Saudijske Arabije, objavio je video u kom objašnjava kako bi trebalo rješavati nesporazume s “neposlušnim ženama”.

Al Sakabi u videu apelira na muškarce da pokušaju spor riješiti najprije razgovorom. Ukoliko to ne upali, on savjetuje da se “odreknu supruge u krevetu”, a ukoliko ni to ne urodi plodom, muževi bi, kaže on, trebalo ‘tjelesno disciplirati’ žene, piše Mondo.

“Mnoge žene žele da žive život na istom nivou kao njihovi muževi. Prvi korak je da podsjetite ženu na dužnosti prema Alahu. Drugi je, odricanje od bračnih dužnosti u postelji. Treći korak su batine, ali želim vam reći da ćemo sigurno prijeći ovaj most”, kaže on, a zatim izdaje detaljnije upute.

“Cilj je da disciplinirate ženu, ne da iskaljujete bijes. Ne bi trebalo ženu tući rukom, štapom niti oštrim predmetom. Preporučuje se da je bijete grančicom kojom inače čistite zube, ili platnenom maramicom”, navodi on. Tada će, tvrdi Al Sakabi, žena uvidjeti da se ogriješila o svog muža.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.