Wedding planner je mala knjižica za veliki dan u životu svake mladenke. Na Facebooku smo pronašli kreativni planer Book2go koji će zasigurno oraspoložiti svaku buduću mladenku, a iza kojeg se kriju dvije prijateljice, Martina&Martina.
M&M su  došle na ideju napraviti planer za vjenčanje kako bi mladenkama olakšale pripreme, stvorile jednu lijepu uspomenu koju uvijek mogu prelistati, smanjile broj papira, vizitki i rokovnika s praznim crtama.
”Pri stvaranju planera pazile smo na svaki detalj, svako srce, balončić, boju i tekst, te smo pomno birale sve što se nalazi u planeru. Stvarajući planer dobro smo se zabavile i na što bolji način pokušale prenijeti svoju kreativnost i ideju na papir. I same smo bile iznenađene kad je bio gotov. ;)”, rekle su u razgovoru za moja.ba Martina i Martina.
Wedding planner je mala knjižica koja sadrži sve potrebno za organizaciju vjenčanja na 162 stranice.Uključuje financijski plan, savjete, popis gostiju, podsjetnike, dio za uspomene… Osmišljena je na način da buduću mladenku vodi kroz svih 12 mjeseci prije vjenčanja i omogućuje da se upiše sve što je potrebno.
”Cijela priča je počela na kavi. Previše druženja, previše kave, inspiracije, mašte i kreativnosti kad se pomiješa dobar su recept za nešto kreativno. Sve skupa rezultiralo je Wedding plannerom, malom knjižicom koja je potrebna svakoj djevojci. To je ono nešto što mi djevojke volimo, boje, lijep dizajn, funkcionalnost, organiziranost i uspomene”, pričaju kreatorice ove korisne knjižice.
 Wedding planner
Kako kažu, nije bilo problema oko skupljanja sadržaja, jedna Martina je udana, pa je jedan dio išao iz osobnog iskustva, a imaju i prijateljice koje su udane pa su pratile i skupljale informacije iz njihovog iskustva i pokušale su, kako kažu, obuhvatiti sve bitne stvari i običaje kako bi planer što više približile mladenkama.
”Komentari naših djevojaka su i više nego pozitivni. Slike, komentari i oduševljenje su nešto čemu se veselimo nakon svakog prodanog planera. Trudimo se posvetiti svakom našem kupcu i što bolje odgovoriti na sve upite i pitanja koje imaju imaju te im i na taj način pomoći koliko god možemo u planiranju njihovog dana i dati i svoj doprinos i poželjeti im sve najbolje”, rekle su kreatorice planera book2go.
Kako bi se što bolje upoznale s planerom, zavirite na Facebook stranicu Book2go by m&m.
The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.