U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” u nedjelju, 20. prosinca, s početkom u 12 sati, organizira Četvrtu biciklijadu Djeda Božićnjaka.

Start i završetak biciklijade je s Trga hrvatskih velikana (Rondo), a vozit će se krug po cijelom gradu. Po povratku na Rondo biciklistička karavana će se uputiti novom biciklističkom stazom kroz ulicu Kralja Tvrtka sve do caffe “Black Pearl” gdje će sudionici karavane biti počašćeni kuhanim vinom i toplim čajem.

Kao i proteklih godina, Djeda Božićnjaci najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše i prigodne darove.

Želja nam da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskoga ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, uz nastojanje da ova biciklijada postane tradicijom i održava se svake godine. Naravno, moramo priznati da nam je ovo jedna od najdražih organizacija i biciklijada u godini koju svi željno očekujemo i kojoj se radujemo, izjavio je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.

biciklijada-bozicnjaci13

Goran Prskalo iz Udruge ”Hercegovina Bike” pozvao je sve građana da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka, ili barem na glavu stave crvenu kapu”, kazao je Prskalo.
Ruta biciklijade: Trg hrvatskih velikana (Rondo), šetnica do Španjolskog trga, ulica Hrvatskih branitelja/Bulevar narodne revolucije, Lučki most, Ulica Maršala Tita, Carinski most, Hotel ”Ero”, Ulica Ante Starčevića (Centar 2), vrh Avenije, Ulica Kralja Tomislava, zgrada ”Spajalica”, Trg hrvatskih velikana (Rondo).

The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.