U sklopu manifestacije “Betlehemsko svjetlo“, Odred izviđača “Radobolja Mostar i plesni studio B-Dance upriličili su u četvrtak u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru plesno- glazbeni spektakl pod nazivom “Svečanost svjetla”.

Cilj ove manifestacije je prenijeti svjetlost u što više obiteljskih domova promičući tako, na simboličan način, mir, slogu i ljubav među ljudima. U ovu manifestaciju, istakli su organizatori, uključeni su svi ljudi dobre volje koji njeguju i razvijaju ono što im je zajedničko, ali uz poštivanje različitosti drugih.

Inače, svake godine izviđači iz cijelog svijeta nose “Betlehemsko svjetlo” u svoje zemlje. U vrijeme došašća u Beču se okupe izaslanstva skauta kako bi na ekumenskom slavlju u jednoj od crkava upalili svoje svjetiljke sa svijeće donesene iz Betlehema te svjetlost prenijeli svim ljudima dobre volje diljem Europe, promičući tako na simboličan način mir, slogu i ljubav među ljudima, priopćeno je.

U plesno-glazbenom programu sudjelovali su i  Plesni studio B-Dance, Ivo Jurić, Romeo Nikolić, Sara Pandža, klapa Hrvoje, Željka Bošnjak Zovko i LoLa Klaunovi.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.