Tehnologija je ušla u sve faze života, od poslovnog do privatnog. Donosimo besplatne aplikacije koje će ”novim roditeljima” olakšati svakodnevnicu.

BABY MONITOR je aplikacija koja roditeljima dopušta da nadgledaju dijete kada nisu u njegovoj blizini. Ako beba zaspe u sobi, aplikacija će roditelju koji se nalazi u drugoj sobi ”javiti” porukom ili pozivom kad se beba probudi. Također, aplikacija ima mogućnost da bebu vidite na vašem mobitelu cijelo vrijeme. Pored toga puna je korisnih savjeta o bebama i načinima kako ih uspavati. Također, ima dnevnik spavanja bebe i upozorava kad je baterija na mobitelu koji ”nadzire” bebu prazna.

MY BABY TODAY je aplikacija koja je puna savjeta za nove roditelje. Pruža mogućnost da vodite kalendar za bebu i izradite si fotoalbum. Podsjeća na obaveze koje morate učiniti za svoju bebu, predlaže aktivnosti za bebu za nadolazeći tjedan. Također daje savjete o dojenju i njezi bebe i odgovor na pitanje ”Je li normalno…?”. Ova aplikacija ima potporu oko 35 milijuna roditelja.

SHHH je besplatna aplikacija koja se može koristiti da umirite bebu s poznatim zvukom ”Šššš”. Aplikacija koja daje isti efekt, ali se plaća je Baby Shusher koja osam sati bez prekida može ispuštati poznati zvuk.

WebMD Baby je aplikacija koja dopušta da najbrže dođete do liječničkih savjeta i simptoma. Također ćete dobivati tjedni besplatni vodič za bebu do dvije godine starosti.

 

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.