Za one koji nisu odabrali odjevnu kombinaciju za najluđu noć u godini, a već  polako počinju razmišljati o njoj,  preporuka modne kreatorice Belme Tvico  Stambol, koja je nedavno predstavila svoju najnoviju kolekciju visoke mode –  haute couture i ready to wear su – kombinezoni koji inače vrijede kao hit u svijetu, a koji će se sudeći po trendovima i tijekom sezone 2015. / 2016  biti prisutni u svijetu mode.

”Kombinezoni  izrađen od ekluzivnog materijala koji ističe samo najbolje strane ženskog tijela kombinacija je za one koji planiraju proslaviti najluđu noć u godini na nekom od eliitnijih mjesta gdje se ukus i stil odjevanja ocjenjuju po raskoši i profinjenosti materijala te po posljednim modnim trendovima”, ističe Belma

Bodiji od eksluzivne čipke svakako su prepopruka modne kreatorice Belme Tvico Stambol.  Bodiji se inače mogu kombinirati sa suknjom od tila, kratkom kožnom suknjom ili hlačama. Unikatan bodi s detaljima od ekzluzivne čipke učinit će da zasjenite sve na proslavi i ostavite utisak savršeno odjevne dame istančanog  osjećaja za stil i ukus.

Duge ali i kratke haljine idealan su izbor za one koji žele ostaviti upečatljiv dojam dame i ženstvenosti. Belma Tvico Stambol preporučuje novu kolekciju visoke mode koja je kao stvorena za izbor haljine za najluđu noć.  Načinjena je od haljina izrađenih od skupocjenih čipki, oplemenjenih kristalima, šljokicama i unikatnim detaljima koji vas mogu učiti jedinstvenom  za proslavu ove noći.  Za one koji se još uvijek dvoume  oko izbora odjeće za proslavu najluđe noći u godini donosimo Belmin prijedlog  odjevnih kombinacija.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.