Ovog ljeta trendovi u kupaćim kostimima zadovoljit će baš svačije potrebe.

Nosi se baš svašta, od retro modela s gaćicama visokog struka, preko “Baywatch” kostima pa sve do tangica te je teško izdvojiti samo jedan dominantni trend.

Heading to Marbella? What to wear is on the blog 🍉⭐️🌴📸: @talesofamother

Objavu dijeli Monikh Dale (@monikh)


Ali, ako ćete kao kriterij uzeti Instagram, jedan se model izdvojio od ostalih, pogotovo jer većinu žena vraća u djetinjstvo, što svi vole.

Riječ je o ravnim topićima s naramenicama, koji podsjećaju na sportske grudnjake, a kad ga u svojoj bogatoj kolekciji ima i neokrunjena kraljica badića, Emily Ratajkowski, onda znate da je hit.

Ovo je savršen kupaći kostim za sve žene koje žele uživati u svim morskim radostima, potpuno neopterećene oko toga da će im nešto “ispasti” iz badića. S ovim modelom takvi problemi ne postoje, što će sigurno razveseliti one koje vole plivati.

🌴

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Također, gornji dio će savršeno zamijeniti majicu, kada idete na plažu, jer ionako izgleda kao popularni “crop” topić. Samo navucite traper šorc i spremne ste! A ako je ovo model kupaćeg kostima za kojim ste tragale, onda će vas sigurno zanimati gdje ih možete pronaći, piše Index.hr.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.