Trio kontrabasiste Avishaija Cohena na jesenjoj je europskoj turneji koja 8. studenog završava u Sarajevu, na 18. Jazz Festu.

Proteklog vikenda trio kojeg čine i pijanista Nitai Hershkovits i bubnjar Daniel Dor nastupao je u Italiji, a večeras je prvi od dva koncerta koja će održati u Stockholmu nakon čega slijede nastupi na jazz festivalima u Švedskoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Slovačkoj, Francuskoj i Nizozemskoj, uključujući i nastup na festivalu u Roterdamu za koji su ulaznice rasprodane prije nekoliko dana.

Inače, Cohen, kao svestrani instrumentalista, kompozitor, vokalist i jedan od značajnijih kontrabasista protekla dva desetljeća, privlači veliku pozornost  javnosti i kritike te ne čude rasprodani koncerti širom Europe. Već je počela prodaja ulaznica za koncert koji će Avishai Cohen Trio održati u travnju naredne godine u čuvenoj pariškoj Olimpiji, a za koji se očekuje da će biti rasprodan upravo poput njihovog posljednjeg nastupa u Francuskoj, na festivalu Jazz a la Villette.

Koncert u Sarajevu bit će jedini koncert ovog uzbudljivog trija u regiji, stoga osigurajte na vrijeme ulaznice koje možete rezervirati na www.jazzfest.ba a od ponedjeljka i kupiti u festivalskom box officeu u BKC-u. Ulaznica za koncert trija Avishaija Cohena koji će biti održan 8. studenog s početkom u 21.00, vrijedi i za koncert norveškog saksofoniste Hakona Kornstada isti dan u 20.00.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.