Mlada dizajnerica iz Dubrovnika Andrea Zvono predstavit će se na Sajmu vjenčanja koji će se održati 14.i 15. ožujka u Etno selu Međugorje, koji se održava po peti put.

Andrea će u Hercegovini predstaviti profinjenu i elegantnu kolekciju u kojoj će se naći duge i kratke haljine, ali i kompleti suknji i bluza. Kad su boje u pitanju prevladavati će bijela, crvena, smaragdno zelena boja i boja mente.

”Jedva čekam predstaviti se u Hercegovini, jer su ipak moji korijeni od tamo”, izjavila je Andrea za Moja.ba.

Dizajnerica osim kreiranja odjeće, dizajnira i kožne torbe i remenje.

Andrea je ostvarila dugogodišnji san, te krajem srpnja prošle otvorila butik u Dubrovniku, koji se nalazi u Pemo centru na drugom katu.
”U butiku su izložene moje kreacije,ali radimo i haljine po mjeri. Sada mi je plan napraviti svečane haljine za nadolazeće blagdane i maturalne zabave”, rekla nam je Andrea.

Andrea je završila Callegari talijansku školu mode i dizajna, smjer modni kreator/stilist, a iza sebe ima brojne revije, te gostovanja, a između ostalih, i sudjelovanje na reviji Vjenčanja u Splitu, Zadar Fashion nightsu, Riječkim stepenicama, te na Nivea BH Fashion weeku koji se održao u Mostaru.

Andrea je svoju prvu modnu reviju imala sa 17. godina, a njezine kreacije nosila su poznata brojna lica, poput Aleksandre Grdić, Ivane Ergić, Maje Cvjetković, Antee Kodžoman, Petre Maroje, Lorene Čavar, Kristine Lumbar, Sonje Kovač, Fani Stipković, Ines Španje, Renate Sopek, Ive Dragović, Vanje Halilović, Hane Hadžiavdagić-Tabaković, Pamele Ramljak, Franke Batelić, Jelene Rozge i mnogih drugih

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.